SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Online Training : GDPR vs. Russian Law: How Not to Get Lost

4.3.2021

Please kindly note that the working language of the event is English.

Finnish companies doing business in Russia must comply with the GDPR on the one hand, and with the local Personal Data Law on the other. No matter how ambitious the project is, a collision between laws may collapse it like a shot.

Russian law provides for specific requirements on legitimate interest, data subject’s consent, cross-border transfer, localization of data storage, data security, and other matters. This year, Russia revises its legislation on public data that will substantially affect CRM procedures, especially in the e-commerce.

In this event, speakers will compare key aspects of the GDPR with the Russian Personal Data Law and share practical tips and tricks. The attendees will get to know how to effectively tackle compliance challenges relevant to any industry.

Date and time: 4.3. 10.00-12.00 (Hki)JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

16.04.21

SVKK Klubi: Board of Business Generation – Suoraa puhetta Venäjän-kaupasta

Tilaisuus on jatkoa syksyllä Suomalais-Venäläisen kauppakamarin järjestämälle Board of Ambassador -keskustelulle, mutta nyt katse käännetään kokemusten Venäjästä mahdollisuuksien Venäjään ja diplomatiasta liike-elämään.Miltä näyttää digiloikka venäläisittäin? Onko kestävä kehitys seuraava megatrendi myös Venäjällä? Entä miltä Venäjän markkinat näyttävät tulevaisuudessa ja mitä tämä tarkoittaa suomalaisyrityksille? Tilaisuuden vieraina ovat Anna Mahlamäki SOLEMO Groupista, Venla Laakkonen YIT:stä, Hanna Kupari […]


16.04.21

Export Makerin Viennin Voimalla Viikot-webinaarisarja palaa jälleen uusin teemoin!

Webinaarisarja on Export Makerin, Virtain kaupungin, Ruoveden kunnan sekä Parkanon ja Kihniön Kehitys-Parkki Oy:n yhdessä laatima kokonaisuus pk-yritysten viennin kehittämiseen ja tukemiseen. Sarjassa käydään läpi kansainvälisen kaupan eri näkökulmia käytännönläheisesti tarkastellen.  Luentojen aikataulu: 20.4. Kaupankäyntiä vieraalla kielellä – Negotiation skills in English27.4. Kansainvälistä kauppaa digiajassa4.5. Riittävä kassa ja omavaraisuus11.5. Johtaminen ja hallitustyöskentely kasvuyrityksissä8.5. Bold and […]