SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Online Training : GDPR vs. Russian Law: How Not to Get Lost

4.3.2021

Please kindly note that the working language of the event is English.

Finnish companies doing business in Russia must comply with the GDPR on the one hand, and with the local Personal Data Law on the other. No matter how ambitious the project is, a collision between laws may collapse it like a shot.

Russian law provides for specific requirements on legitimate interest, data subject’s consent, cross-border transfer, localization of data storage, data security, and other matters. This year, Russia revises its legislation on public data that will substantially affect CRM procedures, especially in the e-commerce.

In this event, speakers will compare key aspects of the GDPR with the Russian Personal Data Law and share practical tips and tricks. The attendees will get to know how to effectively tackle compliance challenges relevant to any industry.

Date and time: 4.3. 10.00-12.00 (Hki)JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.