SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #9

26.02.21

Julkaisemme perinteisesti perjantaisin Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

TULEVAT TAPAHTUMAT:

Suomen Moskovan suurlähetystön, Pietarin pääkonsulaatin ja Это Финляндия -portaalin yhteistyöprojektin Tube of Finland Youtube-kanavalla julkaistaan tänään video, jossa päästään matkustamaan Suomen vanhimpaan kaupunkiin – Turkuun! Lähetys alkaa tänään klo 10 (Moskovan aikaan). Liity mukaan!

Suomen Pietarin instituutti, yhteistyössä Fazerin kanssa, esittää Youtube-kanavallaan luennon «Karl Fazer ja Venäjä».

Taidekriitikko Olga Horošilova avaa tunnetun suomalaisen yrittäjän historiaa Venäjällä. Luennolla on mahdollisuus kuulla milloin ja miksi Karl Fazer löysi itsensä Pietarista, ketkä olivat hänen opettajiaan ja millaisia olivat hänelle paljastetut salaiset makeisreseptit. Luennoitsija tutustuttaa kuuntelijat Fazerin venäläisimpiin makeisiin ja kertoo hänen yhteyksistään Carl Fabergéhen, Carl Gustaf Mannerheimiin ja valkoisiin emigrantteihin. Huomioithan, että luento pidetään venäjän kielellä.

VIIKONLOPPUVINKKI:

Culturalistin uusi numero on omistettu kokonaan lemmikeille: tuoreessa numerossa tietoa koirapäiväkodeista ja kissakahviloista sekä siitä, mitä oikeuksia lemmikeillä on ja minkälaista rescue-toimintaa suomalaiset järjestöt tekevät.
 
Cultura-säätiön verkkojulkaisu Culturalist on kuratoitu verkkolehti suomalaisesta nykykulttuurista, jota toteutetaan yhdessä vieraileviksi kuraattoreiksi kutsuttujen yhteiskunnallisten toimijoiden, näyttelijöiden, taiteilijoiden tai muusikoiden kanssa. Julkaisuissa nostetaan esille kiinnostavia suomalaisia projekteja, kerrotaan perinteistä, tuotetaan temaattisia soittolistoja sekä suositellaan kirjoja, paikkoja, elokuvia ja paljon muuta.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

16.04.21

SVKK Klubi: Board of Business Generation – Suoraa puhetta Venäjän-kaupasta

Tilaisuus on jatkoa syksyllä Suomalais-Venäläisen kauppakamarin järjestämälle Board of Ambassador -keskustelulle, mutta nyt katse käännetään kokemusten Venäjästä mahdollisuuksien Venäjään ja diplomatiasta liike-elämään.Miltä näyttää digiloikka venäläisittäin? Onko kestävä kehitys seuraava megatrendi myös Venäjällä? Entä miltä Venäjän markkinat näyttävät tulevaisuudessa ja mitä tämä tarkoittaa suomalaisyrityksille? Tilaisuuden vieraina ovat Anna Mahlamäki SOLEMO Groupista, Venla Laakkonen YIT:stä, Hanna Kupari […]


16.04.21

Export Makerin Viennin Voimalla Viikot-webinaarisarja palaa jälleen uusin teemoin!

Webinaarisarja on Export Makerin, Virtain kaupungin, Ruoveden kunnan sekä Parkanon ja Kihniön Kehitys-Parkki Oy:n yhdessä laatima kokonaisuus pk-yritysten viennin kehittämiseen ja tukemiseen. Sarjassa käydään läpi kansainvälisen kaupan eri näkökulmia käytännönläheisesti tarkastellen.  Luentojen aikataulu: 20.4. Kaupankäyntiä vieraalla kielellä – Negotiation skills in English27.4. Kansainvälistä kauppaa digiajassa4.5. Riittävä kassa ja omavaraisuus11.5. Johtaminen ja hallitustyöskentely kasvuyrityksissä8.5. Bold and […]