SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Uuden suomalaisen elokuvan viikko Moskovassa 11-18.3.

09.03.21

Suomen Moskovan-suurlähetystö, yhteistyössä Suomen elokuvasäätiön ja Tretjakovin gallerian kanssa, järjestävät 11.-18. maaliskuuta Moskovassa uuden suomalaisen elokuvan viikon, jonka yhteydessä näytetään 10 suomalaista elokuvaa viime vuosikymmeneltä.

Ohjelma:

11. maaliskuuta – Helene (2020, ohjaaja Antti Jokinen)

12. maaliskuuta – Betoniyö (2013, ohjaaja Pirjo Honkasalo)

12. maaliskuuta – Jättiläinen (2016, ohjaaja Aleksi Salmenperä)

13. maaliskuuta – Miekkailija (2015, ohjaaja Klaus Härö)

13. maaliskuuta – Hymyilevä mies (2016, ohjaaja Juho Kuosmanen)

14. maaliskuuta – Toivon tuolla puolen (2017, ohjaaja Aki Kaurismäki)

14. maaliskuuta – Ikitie (2017, ohjaaja Antti-Jussi Anttila)

16. maaliskuuta – Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja (2018, ohjaaja Tiina Lymi)

17. maaliskuuta – Kääntöpiste (2018, ohjaaja Simo Halinen)

18. maaliskuuta – Aurora (2019, ohjaaja Miia Tervo)

Liput: Tretjakovin galleria, MoskovaJAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

16.04.21

SVKK Klubi: Board of Business Generation – Suoraa puhetta Venäjän-kaupasta

Tilaisuus on jatkoa syksyllä Suomalais-Venäläisen kauppakamarin järjestämälle Board of Ambassador -keskustelulle, mutta nyt katse käännetään kokemusten Venäjästä mahdollisuuksien Venäjään ja diplomatiasta liike-elämään.Miltä näyttää digiloikka venäläisittäin? Onko kestävä kehitys seuraava megatrendi myös Venäjällä? Entä miltä Venäjän markkinat näyttävät tulevaisuudessa ja mitä tämä tarkoittaa suomalaisyrityksille? Tilaisuuden vieraina ovat Anna Mahlamäki SOLEMO Groupista, Venla Laakkonen YIT:stä, Hanna Kupari […]


16.04.21

Export Makerin Viennin Voimalla Viikot-webinaarisarja palaa jälleen uusin teemoin!

Webinaarisarja on Export Makerin, Virtain kaupungin, Ruoveden kunnan sekä Parkanon ja Kihniön Kehitys-Parkki Oy:n yhdessä laatima kokonaisuus pk-yritysten viennin kehittämiseen ja tukemiseen. Sarjassa käydään läpi kansainvälisen kaupan eri näkökulmia käytännönläheisesti tarkastellen.  Luentojen aikataulu: 20.4. Kaupankäyntiä vieraalla kielellä – Negotiation skills in English27.4. Kansainvälistä kauppaa digiajassa4.5. Riittävä kassa ja omavaraisuus11.5. Johtaminen ja hallitustyöskentely kasvuyrityksissä8.5. Bold and […]