SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

(RUS) SVKK Klubi: Henkilöstön työhyvinvoinnista ja kehityksestä huolehtiminen

12.3.2021

Huomioithan, että tilaisuuden kieli on venäjä.

Финско-Российская торговая палата приглашает представителей компаний-членов на онлайн-встречу HR-клуба. В программе мероприятия будет несколько выступлений на темы, связанные с управлением персоналом, дискуссия и обмен опытом.

Темы мероприятия:

Пока все дома: как найти и привлечь молодых специалистов в 2021
– как научить HR-бота дружить с молодыми специалистами
– как организовать ярмарку вакансий, когда вузы закрыты
– как настроить бренд работодателя на привлечение молодежи

Поддерживающие мероприятия для сотрудников в условиях пандемии, удаленной работы и перемен: что можно сделать самим, а где нужен провайдер

Дата и время: 12 марта с 10:00 до 12:00 (Хки)JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

16.04.21

SVKK Klubi: Board of Business Generation – Suoraa puhetta Venäjän-kaupasta

Tilaisuus on jatkoa syksyllä Suomalais-Venäläisen kauppakamarin järjestämälle Board of Ambassador -keskustelulle, mutta nyt katse käännetään kokemusten Venäjästä mahdollisuuksien Venäjään ja diplomatiasta liike-elämään.Miltä näyttää digiloikka venäläisittäin? Onko kestävä kehitys seuraava megatrendi myös Venäjällä? Entä miltä Venäjän markkinat näyttävät tulevaisuudessa ja mitä tämä tarkoittaa suomalaisyrityksille? Tilaisuuden vieraina ovat Anna Mahlamäki SOLEMO Groupista, Venla Laakkonen YIT:stä, Hanna Kupari […]


16.04.21

Export Makerin Viennin Voimalla Viikot-webinaarisarja palaa jälleen uusin teemoin!

Webinaarisarja on Export Makerin, Virtain kaupungin, Ruoveden kunnan sekä Parkanon ja Kihniön Kehitys-Parkki Oy:n yhdessä laatima kokonaisuus pk-yritysten viennin kehittämiseen ja tukemiseen. Sarjassa käydään läpi kansainvälisen kaupan eri näkökulmia käytännönläheisesti tarkastellen.  Luentojen aikataulu: 20.4. Kaupankäyntiä vieraalla kielellä – Negotiation skills in English27.4. Kansainvälistä kauppaa digiajassa4.5. Riittävä kassa ja omavaraisuus11.5. Johtaminen ja hallitustyöskentely kasvuyrityksissä8.5. Bold and […]