SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

(RUS) SVKK Klubi: Henkilöstön työhyvinvoinnista ja kehityksestä huolehtiminen

12.3.2021

Huomioithan, että tilaisuuden kieli on venäjä.

Финско-Российская торговая палата приглашает представителей компаний-членов на онлайн-встречу HR-клуба. В программе мероприятия будет несколько выступлений на темы, связанные с управлением персоналом, дискуссия и обмен опытом.

Темы мероприятия:

Пока все дома: как найти и привлечь молодых специалистов в 2021
– как научить HR-бота дружить с молодыми специалистами
– как организовать ярмарку вакансий, когда вузы закрыты
– как настроить бренд работодателя на привлечение молодежи

Поддерживающие мероприятия для сотрудников в условиях пандемии, удаленной работы и перемен: что можно сделать самим, а где нужен провайдер

Дата и время: 12 марта с 10:00 до 12:00 (Хки)JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.