SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

(RUS) SVKK Klubi: Henkilöstön työhyvinvoinnista ja kehityksestä huolehtiminen

12.3.2021

Huomioithan, että tilaisuuden kieli on venäjä.

Финско-Российская торговая палата приглашает представителей компаний-членов на онлайн-встречу HR-клуба. В программе мероприятия будет несколько выступлений на темы, связанные с управлением персоналом, дискуссия и обмен опытом.

Темы мероприятия:

Пока все дома: как найти и привлечь молодых специалистов в 2021
– как научить HR-бота дружить с молодыми специалистами
– как организовать ярмарку вакансий, когда вузы закрыты
– как настроить бренд работодателя на привлечение молодежи

Поддерживающие мероприятия для сотрудников в условиях пандемии, удаленной работы и перемен: что можно сделать самим, а где нужен провайдер

Дата и время: 12 марта с 10:00 до 12:00 (Хки)JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.