SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #11

12.03.21

Julkaisemme perinteisesti perjantaisin Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

TULEVAT TAPAHTUMAT JA UUTISET:

Vaikka etätyösuositukset ja rajojen sulkemiset ovat tuoneet muutoksia arkeemme, eivät ne ole silti estäneet meitä pitämään perinteistämme kiinni!

26 maaliskuuta, online-aamukahvien merkeissä, kokoonnumme jälleen kaikkien Suomi-Talon vuokralaistemme kesken. Käydään tuttuun tapaan etäkahvikupin ääressä läpi kuulumiset, jonka jälkeen siirrytään lähiympäristöömme lyhyelle virtuaalikierrokselle opas Ekaterina Povalkinan seurassa.

Helsinki-keskuksen Business Akatemia antaa loistavan tilaisuuden saada lisätietoa Helsingin startup-ekosysteemistä sekä mahdollisuuksista aloittaa liiketoiminta Suomessa.

Seuraavassa tapahtumassa käsitellään kasvumahdollisuuksia Helsingissä.

Finnish-Russian Chamber of Commerce (FRCC) promotes companies’ business and competitiveness in Russia and Finland.

The next event will be held on Thursday, 18 March 2021. The themes of the event will be:

1. Foreign citizens as CEOs and members of BoDs of Russian companies

2. Foundation of Russian companies by foreigners without physical presence

3. Pre-installation of Russian software on imported devices

Ruspro Education kehittää kansainvälistä yhteistyötä koulutustahojen välillä sekä järjestää koulutusprojekteja ja tutustumismatkoja. Huhtikuussa ohjelmassa on innovatiiviset koulut Moskovassa, ilmoittautuminen on jo alkanut!

VIIKONLOPPUVINKKI:

Suomen suurlähetystö, yhteistyössä Suomen elokuvasäätiön ja Tretjakovin gallerian kanssa, järjestää 11-18. maaliskuuta Moskovassa Uuden suomalaisen elokuvan viikon, jonka yhteydessä näytetään 10 suomalaista elokuvaa viime vuosikymmeneltä.

Kaikki elokuvat näytetään suomen kielellä ja venäjänkielisellä teksityksellä. Lisätiedot ja liput Tretjakovin gallerian sivuilta.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]