SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #11

12.03.21

Julkaisemme perinteisesti perjantaisin Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

TULEVAT TAPAHTUMAT JA UUTISET:

Vaikka etätyösuositukset ja rajojen sulkemiset ovat tuoneet muutoksia arkeemme, eivät ne ole silti estäneet meitä pitämään perinteistämme kiinni!

26 maaliskuuta, online-aamukahvien merkeissä, kokoonnumme jälleen kaikkien Suomi-Talon vuokralaistemme kesken. Käydään tuttuun tapaan etäkahvikupin ääressä läpi kuulumiset, jonka jälkeen siirrytään lähiympäristöömme lyhyelle virtuaalikierrokselle opas Ekaterina Povalkinan seurassa.

Helsinki-keskuksen Business Akatemia antaa loistavan tilaisuuden saada lisätietoa Helsingin startup-ekosysteemistä sekä mahdollisuuksista aloittaa liiketoiminta Suomessa.

Seuraavassa tapahtumassa käsitellään kasvumahdollisuuksia Helsingissä.

Finnish-Russian Chamber of Commerce (FRCC) promotes companies’ business and competitiveness in Russia and Finland.

The next event will be held on Thursday, 18 March 2021. The themes of the event will be:

1. Foreign citizens as CEOs and members of BoDs of Russian companies

2. Foundation of Russian companies by foreigners without physical presence

3. Pre-installation of Russian software on imported devices

Ruspro Education kehittää kansainvälistä yhteistyötä koulutustahojen välillä sekä järjestää koulutusprojekteja ja tutustumismatkoja. Huhtikuussa ohjelmassa on innovatiiviset koulut Moskovassa, ilmoittautuminen on jo alkanut!

VIIKONLOPPUVINKKI:

Suomen suurlähetystö, yhteistyössä Suomen elokuvasäätiön ja Tretjakovin gallerian kanssa, järjestää 11-18. maaliskuuta Moskovassa Uuden suomalaisen elokuvan viikon, jonka yhteydessä näytetään 10 suomalaista elokuvaa viime vuosikymmeneltä.

Kaikki elokuvat näytetään suomen kielellä ja venäjänkielisellä teksityksellä. Lisätiedot ja liput Tretjakovin gallerian sivuilta.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

16.04.21

SVKK Klubi: Board of Business Generation – Suoraa puhetta Venäjän-kaupasta

Tilaisuus on jatkoa syksyllä Suomalais-Venäläisen kauppakamarin järjestämälle Board of Ambassador -keskustelulle, mutta nyt katse käännetään kokemusten Venäjästä mahdollisuuksien Venäjään ja diplomatiasta liike-elämään.Miltä näyttää digiloikka venäläisittäin? Onko kestävä kehitys seuraava megatrendi myös Venäjällä? Entä miltä Venäjän markkinat näyttävät tulevaisuudessa ja mitä tämä tarkoittaa suomalaisyrityksille? Tilaisuuden vieraina ovat Anna Mahlamäki SOLEMO Groupista, Venla Laakkonen YIT:stä, Hanna Kupari […]


16.04.21

Export Makerin Viennin Voimalla Viikot-webinaarisarja palaa jälleen uusin teemoin!

Webinaarisarja on Export Makerin, Virtain kaupungin, Ruoveden kunnan sekä Parkanon ja Kihniön Kehitys-Parkki Oy:n yhdessä laatima kokonaisuus pk-yritysten viennin kehittämiseen ja tukemiseen. Sarjassa käydään läpi kansainvälisen kaupan eri näkökulmia käytännönläheisesti tarkastellen.  Luentojen aikataulu: 20.4. Kaupankäyntiä vieraalla kielellä – Negotiation skills in English27.4. Kansainvälistä kauppaa digiajassa4.5. Riittävä kassa ja omavaraisuus11.5. Johtaminen ja hallitustyöskentely kasvuyrityksissä8.5. Bold and […]