SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #11

12.03.21

Julkaisemme perinteisesti perjantaisin Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

TULEVAT TAPAHTUMAT JA UUTISET:

Vaikka etätyösuositukset ja rajojen sulkemiset ovat tuoneet muutoksia arkeemme, eivät ne ole silti estäneet meitä pitämään perinteistämme kiinni!

26 maaliskuuta, online-aamukahvien merkeissä, kokoonnumme jälleen kaikkien Suomi-Talon vuokralaistemme kesken. Käydään tuttuun tapaan etäkahvikupin ääressä läpi kuulumiset, jonka jälkeen siirrytään lähiympäristöömme lyhyelle virtuaalikierrokselle opas Ekaterina Povalkinan seurassa.

Helsinki-keskuksen Business Akatemia antaa loistavan tilaisuuden saada lisätietoa Helsingin startup-ekosysteemistä sekä mahdollisuuksista aloittaa liiketoiminta Suomessa.

Seuraavassa tapahtumassa käsitellään kasvumahdollisuuksia Helsingissä.

Finnish-Russian Chamber of Commerce (FRCC) promotes companies’ business and competitiveness in Russia and Finland.

The next event will be held on Thursday, 18 March 2021. The themes of the event will be:

1. Foreign citizens as CEOs and members of BoDs of Russian companies

2. Foundation of Russian companies by foreigners without physical presence

3. Pre-installation of Russian software on imported devices

Ruspro Education kehittää kansainvälistä yhteistyötä koulutustahojen välillä sekä järjestää koulutusprojekteja ja tutustumismatkoja. Huhtikuussa ohjelmassa on innovatiiviset koulut Moskovassa, ilmoittautuminen on jo alkanut!

VIIKONLOPPUVINKKI:

Suomen suurlähetystö, yhteistyössä Suomen elokuvasäätiön ja Tretjakovin gallerian kanssa, järjestää 11-18. maaliskuuta Moskovassa Uuden suomalaisen elokuvan viikon, jonka yhteydessä näytetään 10 suomalaista elokuvaa viime vuosikymmeneltä.

Kaikki elokuvat näytetään suomen kielellä ja venäjänkielisellä teksityksellä. Lisätiedot ja liput Tretjakovin gallerian sivuilta.



JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.