SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomen Pietarin instituutin kirjasto avaa jälleen ovensa!

16.03.21

Suomen Pietarin instituutti on suomalaisen kulttuurin ja tieteen keskus Pietarissa, joka pyrkii tuomaan suomalaista kulttuuria ja yhteiskuntaa tutuksi Venäjällä mahdollisimman laaja-alaisesti.

Instituutin yhteydessä toimii kaikille avoin kirjasto, jossa on suomen-, venäjän-, englannin- ja ruotsinkielistä kauno- ja tietokirjallisuutta, lastenkirjallisuutta, oppikirjoja ja sanakirjoja sekä suomalaisia sanoma- ja aikakauslehtiä.

Pandemiatilanteen vuoksi kirjasto on ollut toistaiseksi kiinni, mutta nyt se avautuu jälleen! 18. maaliskuuta alkaen kirjasto tulee palvelemaan asiakkaita kerran viikossa, torstaisin klo 12-20.

Kävijöiden ja henkilökunnan turvallisuuden vuoksi on laadittu tietyt ohjeet, joita instituutti toivoo ystävällisesti kaikkien noudattavan vieraillessa Suomen Pietarin instituutin kirjastossa.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.