SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomen Pietarin instituutin kirjasto avaa jälleen ovensa!

16.03.21

Suomen Pietarin instituutti on suomalaisen kulttuurin ja tieteen keskus Pietarissa, joka pyrkii tuomaan suomalaista kulttuuria ja yhteiskuntaa tutuksi Venäjällä mahdollisimman laaja-alaisesti.

Instituutin yhteydessä toimii kaikille avoin kirjasto, jossa on suomen-, venäjän-, englannin- ja ruotsinkielistä kauno- ja tietokirjallisuutta, lastenkirjallisuutta, oppikirjoja ja sanakirjoja sekä suomalaisia sanoma- ja aikakauslehtiä.

Pandemiatilanteen vuoksi kirjasto on ollut toistaiseksi kiinni, mutta nyt se avautuu jälleen! 18. maaliskuuta alkaen kirjasto tulee palvelemaan asiakkaita kerran viikossa, torstaisin klo 12-20.

Kävijöiden ja henkilökunnan turvallisuuden vuoksi on laadittu tietyt ohjeet, joita instituutti toivoo ystävällisesti kaikkien noudattavan vieraillessa Suomen Pietarin instituutin kirjastossa.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

16.04.21

SVKK Klubi: Board of Business Generation – Suoraa puhetta Venäjän-kaupasta

Tilaisuus on jatkoa syksyllä Suomalais-Venäläisen kauppakamarin järjestämälle Board of Ambassador -keskustelulle, mutta nyt katse käännetään kokemusten Venäjästä mahdollisuuksien Venäjään ja diplomatiasta liike-elämään.Miltä näyttää digiloikka venäläisittäin? Onko kestävä kehitys seuraava megatrendi myös Venäjällä? Entä miltä Venäjän markkinat näyttävät tulevaisuudessa ja mitä tämä tarkoittaa suomalaisyrityksille? Tilaisuuden vieraina ovat Anna Mahlamäki SOLEMO Groupista, Venla Laakkonen YIT:stä, Hanna Kupari […]


16.04.21

Export Makerin Viennin Voimalla Viikot-webinaarisarja palaa jälleen uusin teemoin!

Webinaarisarja on Export Makerin, Virtain kaupungin, Ruoveden kunnan sekä Parkanon ja Kihniön Kehitys-Parkki Oy:n yhdessä laatima kokonaisuus pk-yritysten viennin kehittämiseen ja tukemiseen. Sarjassa käydään läpi kansainvälisen kaupan eri näkökulmia käytännönläheisesti tarkastellen.  Luentojen aikataulu: 20.4. Kaupankäyntiä vieraalla kielellä – Negotiation skills in English27.4. Kansainvälistä kauppaa digiajassa4.5. Riittävä kassa ja omavaraisuus11.5. Johtaminen ja hallitustyöskentely kasvuyrityksissä8.5. Bold and […]