SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomen Pietarin instituutin kirjasto avaa jälleen ovensa!

16.03.21

Suomen Pietarin instituutti on suomalaisen kulttuurin ja tieteen keskus Pietarissa, joka pyrkii tuomaan suomalaista kulttuuria ja yhteiskuntaa tutuksi Venäjällä mahdollisimman laaja-alaisesti.

Instituutin yhteydessä toimii kaikille avoin kirjasto, jossa on suomen-, venäjän-, englannin- ja ruotsinkielistä kauno- ja tietokirjallisuutta, lastenkirjallisuutta, oppikirjoja ja sanakirjoja sekä suomalaisia sanoma- ja aikakauslehtiä.

Pandemiatilanteen vuoksi kirjasto on ollut toistaiseksi kiinni, mutta nyt se avautuu jälleen! 18. maaliskuuta alkaen kirjasto tulee palvelemaan asiakkaita kerran viikossa, torstaisin klo 12-20.

Kävijöiden ja henkilökunnan turvallisuuden vuoksi on laadittu tietyt ohjeet, joita instituutti toivoo ystävällisesti kaikkien noudattavan vieraillessa Suomen Pietarin instituutin kirjastossa.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]