SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #12

19.03.21

Julkaisemme perinteisesti perjantaisin Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

TULEVAT TAPAHTUMAT JA UUTISET:

Vaikka etätyösuositukset ja rajojen sulkemiset ovat tuoneet muutoksia arkeemme, eivät ne ole silti estäneet meitä pitämään perinteistämme kiinni!

26 maaliskuuta, online-aamukahvien merkeissä, kokoonnumme jälleen kaikkien Suomi-Talon vuokralaistemme kesken. Käydään tuttuun tapaan etäkahvikupin ääressä läpi kuulumiset, jonka jälkeen siirrytään lähiympäristöömme lyhyelle virtuaalikierrokselle opas Ekaterina Povalkinan seurassa.

"Viime vuosi oli minulle muutosten vuosi, niin kuin koko ihmiskunnalle. Olin saanut juuri elämäni järjestymään Pietarissa, kun pandemia alkoi levitä" - näihin sanoihin voi varmasti moni Pietarissa asuva suomalainen samaistua!

Lue Suomalais-Venäläisen kauppakamarin palvelujohtaja Tarja Teittisen blogikirjoitus etävuodesta. 

Pandemiatilanteen vuoksi Suomen Pietarin instituutin kirjasto on ollut toistaiseksi kiinni, mutta nyt se avautuu jälleen! Kirjasto tulee palvelemaan asiakkaita kerran viikossa torstaisin. Kävijöiden ja henkilökunnan turvallisuuden vuoksi on laadittu ohjeet, joita instituutti toivoo ystävällisesti kaikkien noudattavan vieraillessaan kirjastossa. Tervetuloa!

Suomalais-Venäläinen kauppakamari julkaisi Ruplan kurssi -podcastin toisen jakson! Teemana on ympäristö, kiertotalous ja jätehuolto Venäjällä. Satu Niemelän vieraina on WOIMA Corporation toimitusjohtaja Henri Kinnunen ja kauppakamarin kestävän kehityksen Business Advisor Jekaterina Lindberg. Lähetyksessä vierailee myös Nokian Renkaiden varatoimitusjohtaja Andrey Pantiukhov. Käy kuuntelemassa!

Vuokralaisemme Nanten on saanut uuden ilmeen sekä täysin uudistetut (ja todella hienot!) kotisivut. Käy kurkkaamassa, miltä uusi ilme näyttää!

VIIKONLOPPUVINKKI:

Vaikka lähiviikonloppuna ei Helsingissä valitettavasti vielä päästä kauan odotettuun Ilja Repinin näyttelyyn Ateneumissa, voi siitä lukea hieman etukäteen! Yle oli nimittäin julkaissut mielenkiintoisen jutun näyttelyn kulisseista.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

16.04.21

SVKK Klubi: Board of Business Generation – Suoraa puhetta Venäjän-kaupasta

Tilaisuus on jatkoa syksyllä Suomalais-Venäläisen kauppakamarin järjestämälle Board of Ambassador -keskustelulle, mutta nyt katse käännetään kokemusten Venäjästä mahdollisuuksien Venäjään ja diplomatiasta liike-elämään.Miltä näyttää digiloikka venäläisittäin? Onko kestävä kehitys seuraava megatrendi myös Venäjällä? Entä miltä Venäjän markkinat näyttävät tulevaisuudessa ja mitä tämä tarkoittaa suomalaisyrityksille? Tilaisuuden vieraina ovat Anna Mahlamäki SOLEMO Groupista, Venla Laakkonen YIT:stä, Hanna Kupari […]


16.04.21

Export Makerin Viennin Voimalla Viikot-webinaarisarja palaa jälleen uusin teemoin!

Webinaarisarja on Export Makerin, Virtain kaupungin, Ruoveden kunnan sekä Parkanon ja Kihniön Kehitys-Parkki Oy:n yhdessä laatima kokonaisuus pk-yritysten viennin kehittämiseen ja tukemiseen. Sarjassa käydään läpi kansainvälisen kaupan eri näkökulmia käytännönläheisesti tarkastellen.  Luentojen aikataulu: 20.4. Kaupankäyntiä vieraalla kielellä – Negotiation skills in English27.4. Kansainvälistä kauppaa digiajassa4.5. Riittävä kassa ja omavaraisuus11.5. Johtaminen ja hallitustyöskentely kasvuyrityksissä8.5. Bold and […]