SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #12

19.03.21

Julkaisemme perinteisesti perjantaisin Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

TULEVAT TAPAHTUMAT JA UUTISET:

Vaikka etätyösuositukset ja rajojen sulkemiset ovat tuoneet muutoksia arkeemme, eivät ne ole silti estäneet meitä pitämään perinteistämme kiinni!

26 maaliskuuta, online-aamukahvien merkeissä, kokoonnumme jälleen kaikkien Suomi-Talon vuokralaistemme kesken. Käydään tuttuun tapaan etäkahvikupin ääressä läpi kuulumiset, jonka jälkeen siirrytään lähiympäristöömme lyhyelle virtuaalikierrokselle opas Ekaterina Povalkinan seurassa.

"Viime vuosi oli minulle muutosten vuosi, niin kuin koko ihmiskunnalle. Olin saanut juuri elämäni järjestymään Pietarissa, kun pandemia alkoi levitä" - näihin sanoihin voi varmasti moni Pietarissa asuva suomalainen samaistua!

Lue Suomalais-Venäläisen kauppakamarin palvelujohtaja Tarja Teittisen blogikirjoitus etävuodesta. 

Pandemiatilanteen vuoksi Suomen Pietarin instituutin kirjasto on ollut toistaiseksi kiinni, mutta nyt se avautuu jälleen! Kirjasto tulee palvelemaan asiakkaita kerran viikossa torstaisin. Kävijöiden ja henkilökunnan turvallisuuden vuoksi on laadittu ohjeet, joita instituutti toivoo ystävällisesti kaikkien noudattavan vieraillessaan kirjastossa. Tervetuloa!

Suomalais-Venäläinen kauppakamari julkaisi Ruplan kurssi -podcastin toisen jakson! Teemana on ympäristö, kiertotalous ja jätehuolto Venäjällä. Satu Niemelän vieraina on WOIMA Corporation toimitusjohtaja Henri Kinnunen ja kauppakamarin kestävän kehityksen Business Advisor Jekaterina Lindberg. Lähetyksessä vierailee myös Nokian Renkaiden varatoimitusjohtaja Andrey Pantiukhov. Käy kuuntelemassa!

Vuokralaisemme Nanten on saanut uuden ilmeen sekä täysin uudistetut (ja todella hienot!) kotisivut. Käy kurkkaamassa, miltä uusi ilme näyttää!

VIIKONLOPPUVINKKI:

Vaikka lähiviikonloppuna ei Helsingissä valitettavasti vielä päästä kauan odotettuun Ilja Repinin näyttelyyn Ateneumissa, voi siitä lukea hieman etukäteen! Yle oli nimittäin julkaissut mielenkiintoisen jutun näyttelyn kulisseista.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]