SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

SVKK Online (RUS): Online business meeting of Finnish companies with Russian largest developers of elite housing

8.4.2021

Finnish-Russian Chamber of Commerce (FRCC) invites Finnish companies – manufacturers of technologies, equipment, materials, and services for construction and interiors to an online business meeting with representatives of the 3 largest developers of luxury real estate in St.Petersburg.

Companies: Group of companies «Baltiyskaya kommertsia», AAG Holding, RBI Group are interested in cooperation with Finnish producers and are ready to receive Finnish offers for their current and future projects. Each Finnish company will have the opportunity of personal negotiation with each developer. FRCC will do serious preparation for informing Russian developers about Finnish companies participating in the meeting: an online catalog of presentation materials of Finnish companies will be created and developers will carefully study for effective negotiations.

Working language of the event is Russian (without simultaneous interpretation).

Date and time: 8.4. 14.00-18.00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

29.07.21

Suomen Pietarin instituutin kirjasto avautuu kesätauon jälkeen!

Ensi viikosta lähtien, 3. elokuuta, instituutin kirjasto avautuu jälleen perinteisen kesätauon jälkeen! Kirjasto on auki kaksi kertaa viikossa, aina tiistaisin klo 10-18 ja torstaisin klo 12-20. Suomen Pietarin instituutin yhteydessä toimiva kirjasto talon katutasossa on kuin suomalainen olohuone keskellä vilkkainta Pietaria. Lainattavissa on suomen-, venäjän-, englannin- ja ruotsinkielistä kauno- ja tietokirjallisuutta, lastenkirjallisuutta, oppi- ja sanakirjoja […]


26.07.21

Kierrätetyt jätteet Suomi-Talossa 2020-2021

Suomi-Talon vuokralaisilla on ollut mahdollisuus kierrättää jätteet kaikissa julkisissa tiloissamme jo reilun vuoden. Vuoden 2020 helmikuusta lähtien olemme kierrättäneet yhteensä: 144 kg paperia ja pahvia, 34 kg muovia, 17 kg lasia, 12 kg mustekasetteja ja 7 kg paristoja. Vaikka Suomessa kierrättäminen on jo pitkälti rutiini, Pietarissa se usein vaatii hieman ponnistuksia. Onneksi kierrätyspisteitä on pikkuhiljaa […]