SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

SVKK Online (RUS): Online business meeting of Finnish companies with Russian largest developers of elite housing

8.4.2021

Finnish-Russian Chamber of Commerce (FRCC) invites Finnish companies – manufacturers of technologies, equipment, materials, and services for construction and interiors to an online business meeting with representatives of the 3 largest developers of luxury real estate in St.Petersburg.

Companies: Group of companies «Baltiyskaya kommertsia», AAG Holding, RBI Group are interested in cooperation with Finnish producers and are ready to receive Finnish offers for their current and future projects. Each Finnish company will have the opportunity of personal negotiation with each developer. FRCC will do serious preparation for informing Russian developers about Finnish companies participating in the meeting: an online catalog of presentation materials of Finnish companies will be created and developers will carefully study for effective negotiations.

Working language of the event is Russian (without simultaneous interpretation).

Date and time: 8.4. 14.00-18.00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

16.04.21

SVKK Klubi: Board of Business Generation – Suoraa puhetta Venäjän-kaupasta

Tilaisuus on jatkoa syksyllä Suomalais-Venäläisen kauppakamarin järjestämälle Board of Ambassador -keskustelulle, mutta nyt katse käännetään kokemusten Venäjästä mahdollisuuksien Venäjään ja diplomatiasta liike-elämään.Miltä näyttää digiloikka venäläisittäin? Onko kestävä kehitys seuraava megatrendi myös Venäjällä? Entä miltä Venäjän markkinat näyttävät tulevaisuudessa ja mitä tämä tarkoittaa suomalaisyrityksille? Tilaisuuden vieraina ovat Anna Mahlamäki SOLEMO Groupista, Venla Laakkonen YIT:stä, Hanna Kupari […]


16.04.21

Export Makerin Viennin Voimalla Viikot-webinaarisarja palaa jälleen uusin teemoin!

Webinaarisarja on Export Makerin, Virtain kaupungin, Ruoveden kunnan sekä Parkanon ja Kihniön Kehitys-Parkki Oy:n yhdessä laatima kokonaisuus pk-yritysten viennin kehittämiseen ja tukemiseen. Sarjassa käydään läpi kansainvälisen kaupan eri näkökulmia käytännönläheisesti tarkastellen.  Luentojen aikataulu: 20.4. Kaupankäyntiä vieraalla kielellä – Negotiation skills in English27.4. Kansainvälistä kauppaa digiajassa4.5. Riittävä kassa ja omavaraisuus11.5. Johtaminen ja hallitustyöskentely kasvuyrityksissä8.5. Bold and […]