SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

SVKK Online (RUS): Online business meeting of Finnish companies with Russian largest developers of elite housing

8.4.2021

Finnish-Russian Chamber of Commerce (FRCC) invites Finnish companies – manufacturers of technologies, equipment, materials, and services for construction and interiors to an online business meeting with representatives of the 3 largest developers of luxury real estate in St.Petersburg.

Companies: Group of companies «Baltiyskaya kommertsia», AAG Holding, RBI Group are interested in cooperation with Finnish producers and are ready to receive Finnish offers for their current and future projects. Each Finnish company will have the opportunity of personal negotiation with each developer. FRCC will do serious preparation for informing Russian developers about Finnish companies participating in the meeting: an online catalog of presentation materials of Finnish companies will be created and developers will carefully study for effective negotiations.

Working language of the event is Russian (without simultaneous interpretation).

Date and time: 8.4. 14.00-18.00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

26.11.21

Finnish Business in St.Petersburg 2021

Vuoden suurin suomalais-venäläinen yritys- ja verkostoitumistapahtuma Finnish Business in St. Petersburg järjestetään 2.12.2021 hotelli Crowne Plazassa (St. Petersburg Airport). Finnish Business tarjoaa yrityksellesi parasta näkyvyyttä ja loistavia mahdollisuuksia verkostoitua Suomen ja Venäjän liike-elämän päättäjien kanssa. Tämän vuoden tapahtuman päätoimialat ovat kestävä kehitys, digitalisaatio, rakentaminen, terveysala ja metsäala. Toivotamme tervetulleiksi mukaan kaikki suomalaiset yritykset ja toimialat. […]


26.11.21

Kaupunkiportaali Fontankan tutkimus: Suomalaisen liiketoiminnan johtajat 2021

Kaupunkiportaali Fontanka.ru kokosi yhteen “Finnish Business 2021” -projektin tulokset. Jo kuudennen kerran julkaistavassa rankingissa oli mukana yli 600 Venäjällä toimivaa suomalaisyritystä. Suurimpien suomalaisyritysten johtajat Venäjällä kokoontuivat Suomi-Taloon 25.11.2021. “Suomalaisen liiketoiminnan johtajat: rajat ja mahdollisuudet” -tapahtumaan. Osallistujien joukkoon kuuluivat muun muassa Suomalais-Venäjäläisen Kauppakamarin, Venäjän kaupan edustuston, East Office of Finnish industries Oy:n, Pietarin teolliisuus-, innovaatio- ja […]