SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #14

02.04.21

Julkaisemme perinteisesti perjantaisin Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

TULEVAT TAPAHTUMAT JA UUTISET:

Lentoyhtiö Finnair käynnistää jälleen lennot Helsingistä Moskovaan vuoden tauon jälkeen. Tarkistathan kaikki uusimmat tiedotteet ja palvelumuutokset, sekä matkustusrajoitukset ja turvallisuusmääräykset Finnairin sivuilta.

Sarjassa esitellään, minne kotitalouksiemme jätteet päätyvät ja mitä niille tehdään. FinRusRecycling -projektin puitteissa sarjaan on lisätty nyt myös venäjänkieliset tekstitykset.

Tube of Finland / о Финляндии на русском on Suomen Moskovan suurlähetystön, Pietarin pääkonsulaatin ja Это Финляндия -portaalin yhteistyöprojekti, jonka puitteissa julkaistaan niin lähetyksiä Suomen historiaan ja kultuuriin liityen, kuin opastettuja online-kävelykierroksia Helsingissä ja sen lähialueilla.

Uudessa videolähetyksessä katsojilla on mahdollisuus liittyä online-kävelylle keväiseen Helsinkiin ja tutustua suomalaisen antiikki- ja taidehuutokaupan legendaan Wenzel Hagelstamiin. Huomaathan, että lähetys on venäjäksi.

Finnish-Russian Chamber of Commerce (FRCC) invites Finnish companies – manufacturers of technologies, equipment, materials and services for construction and interiors to an online business meeting with representatives of the three largest developers of luxury real estate in St. Petersburg.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]