SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Webinaari: Kansainvälisen kauppasopimukset – lainsäädäntö ja sopimusehdot kansainvälisissä tavara- ja palvelusopimuksissa

9.4.2021

Webinaarin asiantuntijoina toimivat Jonne Pöyhtäri Export Maker Oy:stä, sekä asianajaja, KTM Petri Nevalainen ja asianajaja Ville Vainio Asianajotoimisto Applex Oy:stä

Webinaarissa käydään läpi kansainvälisen tavara- ja palvelukaupan sopimusasioita ja sitä, miten kansainvälisessä tavara- ja palvelukaupassa voidaan suojautua sopimusriskeiltä oikeanlaisilla sopimusehdoilla. Käsiteltävänä ovat mm. kansainvälisen kaupan sopimusehdot, vastuunrajoitukset, sovellettava laki ja oikeuspaikka.

Webinaari on maksuton ja suunnattu kaikille, jotka ovat tekemisissä kansainväliseen kauppaan liittyvien sopimusten kanssa.

Paikka ja aika: 9.4. 9.00-11.00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

29.07.21

Suomen Pietarin instituutin kirjasto avautuu kesätauon jälkeen!

Ensi viikosta lähtien, 3. elokuuta, instituutin kirjasto avautuu jälleen perinteisen kesätauon jälkeen! Kirjasto on auki kaksi kertaa viikossa, aina tiistaisin klo 10-18 ja torstaisin klo 12-20. Suomen Pietarin instituutin yhteydessä toimiva kirjasto talon katutasossa on kuin suomalainen olohuone keskellä vilkkainta Pietaria. Lainattavissa on suomen-, venäjän-, englannin- ja ruotsinkielistä kauno- ja tietokirjallisuutta, lastenkirjallisuutta, oppi- ja sanakirjoja […]


26.07.21

Kierrätetyt jätteet Suomi-Talossa 2020-2021

Suomi-Talon vuokralaisilla on ollut mahdollisuus kierrättää jätteet kaikissa julkisissa tiloissamme jo reilun vuoden. Vuoden 2020 helmikuusta lähtien olemme kierrättäneet yhteensä: 144 kg paperia ja pahvia, 34 kg muovia, 17 kg lasia, 12 kg mustekasetteja ja 7 kg paristoja. Vaikka Suomessa kierrättäminen on jo pitkälti rutiini, Pietarissa se usein vaatii hieman ponnistuksia. Onneksi kierrätyspisteitä on pikkuhiljaa […]