SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Webinaari: Kansainvälisen kauppasopimukset – lainsäädäntö ja sopimusehdot kansainvälisissä tavara- ja palvelusopimuksissa

9.4.2021

Webinaarin asiantuntijoina toimivat Jonne Pöyhtäri Export Maker Oy:stä, sekä asianajaja, KTM Petri Nevalainen ja asianajaja Ville Vainio Asianajotoimisto Applex Oy:stä

Webinaarissa käydään läpi kansainvälisen tavara- ja palvelukaupan sopimusasioita ja sitä, miten kansainvälisessä tavara- ja palvelukaupassa voidaan suojautua sopimusriskeiltä oikeanlaisilla sopimusehdoilla. Käsiteltävänä ovat mm. kansainvälisen kaupan sopimusehdot, vastuunrajoitukset, sovellettava laki ja oikeuspaikka.

Webinaari on maksuton ja suunnattu kaikille, jotka ovat tekemisissä kansainväliseen kauppaan liittyvien sopimusten kanssa.

Paikka ja aika: 9.4. 9.00-11.00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.