SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon yritysvastuuraportti 2020 on julkaistu

12.04.21

Suomi-Talon ensimmäinen yritysvastuuraportti on nyt julkaistu.

Suomi-Talon vuoden 2020 yritysvastuuraporttiin on koottu eri vastuullisuusteemojen tavoitteita ja niiden toteutumisia. Vastuullisuusteemat koskevat asiakaskokemuksen kehittämistä, henkilöstön työhyvinvointia, kestävää ympäristöä sekä läpinäkyvää ja eettistä liiketoimintaa.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.