SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon yritysvastuuraportti 2020 on julkaistu

12.04.21

Suomi-Talon ensimmäinen yritysvastuuraportti on nyt julkaistu.

Suomi-Talon vuoden 2020 yritysvastuuraporttiin on koottu eri vastuullisuusteemojen tavoitteita ja niiden toteutumisia. Vastuullisuusteemat koskevat asiakaskokemuksen kehittämistä, henkilöstön työhyvinvointia, kestävää ympäristöä sekä läpinäkyvää ja eettistä liiketoimintaa.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.