SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

SVKK Verkkokoulutus: Venäläisen yrityksen kirjanpito käytännössä

15.4.2021

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin verkkokoulutus antaa hyvin käytännöllistä tietoa kirjanpidon järjestelmästä Venäjällä. Koulutus on suunnattu taloushallinnon ammattilaisille ja muille tytäryhtiön toiminnan vastuullisissa tehtävissä toimiville, jotka haluavat oppia tuntemaan venäläisen kirjanpidon perusteet ja päivittää tietonsa ajan tasalle.

Kirjanpito Venäjällä poikkeaa paikoin hyvin paljon suomalaisesta. Kirjanpitoa ohjaava lainsäädäntö myös muuttuu ja kehittyy koko ajan. “Vuoden 2020 uudet säädökset mahdollistavat ulkomaisten tytäryhtiöiden rekisteröimisen pk-yritykseksi, mikä vaikuttaa verotukseen ja yksinkertaistaa kirjanpitoon ja tiliotteisiin liittyviä käytäntöjä”, sanoo koulutuksen vetäjä ja kauppakamarin talousjohtaja Elvira Stepanova.

Elvira Stepanovalla on yli 25 vuoden kokemus suomalaisyrityksistä Venäjällä. Koulutuksia hän on pitänyt jo vuodesta 2008 lähtien. Stepanovan erityisosaamisalueita ovat kirjanpito, verotus ja vastuullisuus. Koulutus on suomenkielinen.

Päivä ja aika: 15.4. 10.00-11.30JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.21

Uusi vuokralainen Suomi-Talossa: M-Brain

M-Brain on johtava kilpailija- ja markkinatietopalveluiden tuottaja sekä arvostettu tietokumppani. Yritys toimittaa asiakkaille relevanttia ulkoista liiketoimintatietoa päätöksenteon ja strategiasuunnittelun tueksi sekä konsultoi tiedon tehokkaassa hallinnassa. Palvelut koostuvat seuranta-, analyysi-, konsultointi- sekä teknologiaratkaisuista.  Tietotarpeet voivat liittyä esimerkiksi yrityksen toimintaympäristöä koskevan uutisoinnin seurantaan, asiakastuntemuksen kasvattamiseen, kilpailijatiedon lisäämiseen, viestinnän mittaamiseen tai liiketoiminnan uudistamiseen ja kasvuun tähtääviin analyyseihin. Näiden […]


05.05.21

Aker Arctic: arktisten projektien kehittäminen

Aker Arctic suunnittelee jäänmurtajia ja muita jäissä kulkevia aluksia, kuljetusratkaisuja ja meriteknisiä rakenteita sekä tarjoaa niihin liittyviä konsultointi- ja testauspalveluita. Aker Arcticin päätoimisto ja jäämallikoelaitos sijaitsevat Helsingissä. Aker Arctic kutsuu webinaariin, jossa käsitellään yrityksen roolia arktisten projektien kehittämisessä. Huomiothan, että tulaisuus on venäjäksi. Päivä ja aika: 12.5 klo 14.00