SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

SVKK Verkkokoulutus: Venäläisen yrityksen kirjanpito käytännössä

15.4.2021

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin verkkokoulutus antaa hyvin käytännöllistä tietoa kirjanpidon järjestelmästä Venäjällä. Koulutus on suunnattu taloushallinnon ammattilaisille ja muille tytäryhtiön toiminnan vastuullisissa tehtävissä toimiville, jotka haluavat oppia tuntemaan venäläisen kirjanpidon perusteet ja päivittää tietonsa ajan tasalle.

Kirjanpito Venäjällä poikkeaa paikoin hyvin paljon suomalaisesta. Kirjanpitoa ohjaava lainsäädäntö myös muuttuu ja kehittyy koko ajan. “Vuoden 2020 uudet säädökset mahdollistavat ulkomaisten tytäryhtiöiden rekisteröimisen pk-yritykseksi, mikä vaikuttaa verotukseen ja yksinkertaistaa kirjanpitoon ja tiliotteisiin liittyviä käytäntöjä”, sanoo koulutuksen vetäjä ja kauppakamarin talousjohtaja Elvira Stepanova.

Elvira Stepanovalla on yli 25 vuoden kokemus suomalaisyrityksistä Venäjällä. Koulutuksia hän on pitänyt jo vuodesta 2008 lähtien. Stepanovan erityisosaamisalueita ovat kirjanpito, verotus ja vastuullisuus. Koulutus on suomenkielinen.

Päivä ja aika: 15.4. 10.00-11.30JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.