SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

SVKK Verkkokoulutus: Venäläisen yrityksen kirjanpito käytännössä

15.4.2021

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin verkkokoulutus antaa hyvin käytännöllistä tietoa kirjanpidon järjestelmästä Venäjällä. Koulutus on suunnattu taloushallinnon ammattilaisille ja muille tytäryhtiön toiminnan vastuullisissa tehtävissä toimiville, jotka haluavat oppia tuntemaan venäläisen kirjanpidon perusteet ja päivittää tietonsa ajan tasalle.

Kirjanpito Venäjällä poikkeaa paikoin hyvin paljon suomalaisesta. Kirjanpitoa ohjaava lainsäädäntö myös muuttuu ja kehittyy koko ajan. “Vuoden 2020 uudet säädökset mahdollistavat ulkomaisten tytäryhtiöiden rekisteröimisen pk-yritykseksi, mikä vaikuttaa verotukseen ja yksinkertaistaa kirjanpitoon ja tiliotteisiin liittyviä käytäntöjä”, sanoo koulutuksen vetäjä ja kauppakamarin talousjohtaja Elvira Stepanova.

Elvira Stepanovalla on yli 25 vuoden kokemus suomalaisyrityksistä Venäjällä. Koulutuksia hän on pitänyt jo vuodesta 2008 lähtien. Stepanovan erityisosaamisalueita ovat kirjanpito, verotus ja vastuullisuus. Koulutus on suomenkielinen.

Päivä ja aika: 15.4. 10.00-11.30JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]