SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomen ja Tatarstanin välinen aluetyöryhmän kokous

15.4.2021

Tervetuloa työ- ja elinkeinoministeriö sekä Suomalais-Venäläisen kauppakamarin järjestämään, Suomen ja Tatarstanin välisen aluetyöryhmän virtuaalikokoukseen.

Kokouksen Suomen puolen puheenjohtajana toimii ylijohtaja Ilona Lundström työ- ja elinkeinoministeriöstä. Tatarstanin puheenjohtaja on Tatarstanin teollisuus- ja kauppaministeriön varaministeri Timur Samatov.

Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki yritykset ja organisaatiot, jotka ovat kiinnostuneita yhteistyöstä Tatarstanin kanssa. Osallistuminen kokoukseen on ilmainen.

Päivä ja aika: 15.4. 12.00-14.00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.