SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomen ja Tatarstanin välinen aluetyöryhmän kokous

15.4.2021

Tervetuloa työ- ja elinkeinoministeriö sekä Suomalais-Venäläisen kauppakamarin järjestämään, Suomen ja Tatarstanin välisen aluetyöryhmän virtuaalikokoukseen.

Kokouksen Suomen puolen puheenjohtajana toimii ylijohtaja Ilona Lundström työ- ja elinkeinoministeriöstä. Tatarstanin puheenjohtaja on Tatarstanin teollisuus- ja kauppaministeriön varaministeri Timur Samatov.

Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki yritykset ja organisaatiot, jotka ovat kiinnostuneita yhteistyöstä Tatarstanin kanssa. Osallistuminen kokoukseen on ilmainen.

Päivä ja aika: 15.4. 12.00-14.00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.