SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Team Finland –vierailu Kalugaan 20.-21.4.2021

20.4.2021

Team Finland Russia avaa ovet yrityksellesi nyt Kalugan alueelle! Mahdollisuuksia suomalaisille yrityksille tarjoavat etenkin autoteollisuus, lääketeollisuus, maatalous- ja elintarviketeollisuus, kodinkonetuotanto ja metallinjalostus. Alueella toimii tunnettu teollisuuskeskittymä ja useita ulkomaisia yrityksiä. Kalugan alue on asukaslukuun suhteutettuna Venäjän jalostusteollisuuden kärjessä ja kuluttajamarkkinoiden ytimessä.

Ohjelmassa on vierailuja paikallisiin yrityksiin, tapaamisia viranomaisten kanssa sekä bisnesfoorumi, jossa on mukana Kalugan alueen suurimpien yritysten edustajia. Team Finland -vierailun Kalugaan järjestävät Suomen Moskovan-suurlähetystö, Kalugan alueen hallinto ja Suomalais-Venäläinen kauppakamari.

Päivämäärä: 20-21.4.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]