SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Team Finland –vierailu Kalugaan 20.-21.4.2021

20.4.2021

Team Finland Russia avaa ovet yrityksellesi nyt Kalugan alueelle! Mahdollisuuksia suomalaisille yrityksille tarjoavat etenkin autoteollisuus, lääketeollisuus, maatalous- ja elintarviketeollisuus, kodinkonetuotanto ja metallinjalostus. Alueella toimii tunnettu teollisuuskeskittymä ja useita ulkomaisia yrityksiä. Kalugan alue on asukaslukuun suhteutettuna Venäjän jalostusteollisuuden kärjessä ja kuluttajamarkkinoiden ytimessä.

Ohjelmassa on vierailuja paikallisiin yrityksiin, tapaamisia viranomaisten kanssa sekä bisnesfoorumi, jossa on mukana Kalugan alueen suurimpien yritysten edustajia. Team Finland -vierailun Kalugaan järjestävät Suomen Moskovan-suurlähetystö, Kalugan alueen hallinto ja Suomalais-Venäläinen kauppakamari.

Päivämäärä: 20-21.4.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.