SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #16

16.04.21

Julkaisemme perinteisesti perjantaisin Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

UUTISET JA TULEVAT TAPAHTUMAT:

Olemme julkaisseet Suomi-Talon ensimmäisen yritysvastuuraportin, käy tutustumassa!

Ruplan kurssi -podcastin kolmannessa jaksossa Satu Niemelän kanssa ovat keskustelemassa Luhta Sportswear Companyn divisioonan johtaja Keni Luhtanen ja Suomalais-Venäläisen kauppakamarin palvelujohtaja Tarja Teittinen. Lähetyksessä vierailee myös SOK:n Country Director Marita Koskinen. 

Suomen Pietarin instituutin kirjasto avautuu jälleen! Kirjasto tulee palvelemaan asiakkaita tiistaisin klo 10-18 ja torstaisin klo 12-20.

Suomen Pietarin instituutti käynnisti tällä viikolla verkkoluentosarjan Ateneumin taidemuseossa avautuvan Ilja Repinin näyttelyn kunniaksi. Seuraava luento käsittelee Repinin elämää ja tuotantoa itsenäisessä Suomessa. Huomioithan, että tilaisuuden kieli on venäjä. 

Export Maker yhteistyössä asianajotoimisto WINLAWin kanssa järjestää webinaarin Venäjän markkinoista ja vientikaupan aloittamisesta. Aihepiireinä ovat mm. kysymykset siitä, miksi Venäjän markkinoista pitäisi olla kiinnostunut, miten päästä kaupantekoon Venäjälle ja kuinka aloittaa toimintansa sekä miten löytää asiakkaita ja kumppaneita Venäjän puolelta.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]