SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #16

16.04.21

Julkaisemme perinteisesti perjantaisin Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

UUTISET JA TULEVAT TAPAHTUMAT:

Olemme julkaisseet Suomi-Talon ensimmäisen yritysvastuuraportin, käy tutustumassa!

Ruplan kurssi -podcastin kolmannessa jaksossa Satu Niemelän kanssa ovat keskustelemassa Luhta Sportswear Companyn divisioonan johtaja Keni Luhtanen ja Suomalais-Venäläisen kauppakamarin palvelujohtaja Tarja Teittinen. Lähetyksessä vierailee myös SOK:n Country Director Marita Koskinen. 

Suomen Pietarin instituutin kirjasto avautuu jälleen! Kirjasto tulee palvelemaan asiakkaita tiistaisin klo 10-18 ja torstaisin klo 12-20.

Suomen Pietarin instituutti käynnisti tällä viikolla verkkoluentosarjan Ateneumin taidemuseossa avautuvan Ilja Repinin näyttelyn kunniaksi. Seuraava luento käsittelee Repinin elämää ja tuotantoa itsenäisessä Suomessa. Huomioithan, että tilaisuuden kieli on venäjä. 

Export Maker yhteistyössä asianajotoimisto WINLAWin kanssa järjestää webinaarin Venäjän markkinoista ja vientikaupan aloittamisesta. Aihepiireinä ovat mm. kysymykset siitä, miksi Venäjän markkinoista pitäisi olla kiinnostunut, miten päästä kaupantekoon Venäjälle ja kuinka aloittaa toimintansa sekä miten löytää asiakkaita ja kumppaneita Venäjän puolelta.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.21

Uusi vuokralainen Suomi-Talossa: M-Brain

M-Brain on johtava kilpailija- ja markkinatietopalveluiden tuottaja sekä arvostettu tietokumppani. Yritys toimittaa asiakkaille relevanttia ulkoista liiketoimintatietoa päätöksenteon ja strategiasuunnittelun tueksi sekä konsultoi tiedon tehokkaassa hallinnassa. Palvelut koostuvat seuranta-, analyysi-, konsultointi- sekä teknologiaratkaisuista.  Tietotarpeet voivat liittyä esimerkiksi yrityksen toimintaympäristöä koskevan uutisoinnin seurantaan, asiakastuntemuksen kasvattamiseen, kilpailijatiedon lisäämiseen, viestinnän mittaamiseen tai liiketoiminnan uudistamiseen ja kasvuun tähtääviin analyyseihin. Näiden […]


05.05.21

Aker Arctic: arktisten projektien kehittäminen

Aker Arctic suunnittelee jäänmurtajia ja muita jäissä kulkevia aluksia, kuljetusratkaisuja ja meriteknisiä rakenteita sekä tarjoaa niihin liittyviä konsultointi- ja testauspalveluita. Aker Arcticin päätoimisto ja jäämallikoelaitos sijaitsevat Helsingissä. Aker Arctic kutsuu webinaariin, jossa käsitellään yrityksen roolia arktisten projektien kehittämisessä. Huomiothan, että tulaisuus on venäjäksi. Päivä ja aika: 12.5 klo 14.00