SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #16

16.04.21

Julkaisemme perinteisesti perjantaisin Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

UUTISET JA TULEVAT TAPAHTUMAT:

Olemme julkaisseet Suomi-Talon ensimmäisen yritysvastuuraportin, käy tutustumassa!

Ruplan kurssi -podcastin kolmannessa jaksossa Satu Niemelän kanssa ovat keskustelemassa Luhta Sportswear Companyn divisioonan johtaja Keni Luhtanen ja Suomalais-Venäläisen kauppakamarin palvelujohtaja Tarja Teittinen. Lähetyksessä vierailee myös SOK:n Country Director Marita Koskinen. 

Suomen Pietarin instituutin kirjasto avautuu jälleen! Kirjasto tulee palvelemaan asiakkaita tiistaisin klo 10-18 ja torstaisin klo 12-20.

Suomen Pietarin instituutti käynnisti tällä viikolla verkkoluentosarjan Ateneumin taidemuseossa avautuvan Ilja Repinin näyttelyn kunniaksi. Seuraava luento käsittelee Repinin elämää ja tuotantoa itsenäisessä Suomessa. Huomioithan, että tilaisuuden kieli on venäjä. 

Export Maker yhteistyössä asianajotoimisto WINLAWin kanssa järjestää webinaarin Venäjän markkinoista ja vientikaupan aloittamisesta. Aihepiireinä ovat mm. kysymykset siitä, miksi Venäjän markkinoista pitäisi olla kiinnostunut, miten päästä kaupantekoon Venäjälle ja kuinka aloittaa toimintansa sekä miten löytää asiakkaita ja kumppaneita Venäjän puolelta.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.