SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

SVKK Klubi: Board of Business Generation – Suoraa puhetta Venäjän-kaupasta

21.4.2021

Tilaisuus on jatkoa syksyllä Suomalais-Venäläisen kauppakamarin järjestämälle Board of Ambassador -keskustelulle, mutta nyt katse käännetään kokemusten Venäjästä mahdollisuuksien Venäjään ja diplomatiasta liike-elämään.
Miltä näyttää digiloikka venäläisittäin? Onko kestävä kehitys seuraava megatrendi myös Venäjällä? Entä miltä Venäjän markkinat näyttävät tulevaisuudessa ja mitä tämä tarkoittaa suomalaisyrityksille?

Tilaisuuden vieraina ovat Anna Mahlamäki SOLEMO Groupista, Venla Laakkonen YIT:stä, Hanna Kupari KONEelta, Andrey Malkki Kivisamposta ja Mikael Krasnov Growthsulting Groupista. Panelistit edustavat suomalaista Venäjä-osaamista nyt ja tulevaisuudessa sekä suomalaisyritysten laajaa kirjoa Venäjän markkinoilla, aina suurista pörssiyhtiöistä pieniin startupeihin ja pk-yrityksiin.

Paneelikeskustelu striimataan suorana ja keskusteluun on mahdollista osallistua chatin kautta. Tapahtuma on suunnattu yksinomaan East Officen yrityksille ja Suomalais-Venäläisen kauppakamarin jäsenille.

Päivä ja aika: 21.4. klo 9-11JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]