SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

SVKK Klubi: Board of Business Generation – Suoraa puhetta Venäjän-kaupasta

21.4.2021

Tilaisuus on jatkoa syksyllä Suomalais-Venäläisen kauppakamarin järjestämälle Board of Ambassador -keskustelulle, mutta nyt katse käännetään kokemusten Venäjästä mahdollisuuksien Venäjään ja diplomatiasta liike-elämään.
Miltä näyttää digiloikka venäläisittäin? Onko kestävä kehitys seuraava megatrendi myös Venäjällä? Entä miltä Venäjän markkinat näyttävät tulevaisuudessa ja mitä tämä tarkoittaa suomalaisyrityksille?

Tilaisuuden vieraina ovat Anna Mahlamäki SOLEMO Groupista, Venla Laakkonen YIT:stä, Hanna Kupari KONEelta, Andrey Malkki Kivisamposta ja Mikael Krasnov Growthsulting Groupista. Panelistit edustavat suomalaista Venäjä-osaamista nyt ja tulevaisuudessa sekä suomalaisyritysten laajaa kirjoa Venäjän markkinoilla, aina suurista pörssiyhtiöistä pieniin startupeihin ja pk-yrityksiin.

Paneelikeskustelu striimataan suorana ja keskusteluun on mahdollista osallistua chatin kautta. Tapahtuma on suunnattu yksinomaan East Officen yrityksille ja Suomalais-Venäläisen kauppakamarin jäsenille.

Päivä ja aika: 21.4. klo 9-11JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.