SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

SVKK Verkkokoulutus: Tehokas jakelijaverkosto on Venäjän-kaupan menestyksen takaaja

22.4.2021

Luotettavan ja aktiivisen jakelijan löytäminen on todella arvokasta Venäjän-markkinoilla. Eikä arkielämässä usein riitä se, että jakelija löytyy, vaan yhteistyötä on jatkuvasti kehitettävä, toimintaa valvottava ja esimerkiksi luotava erilaisia kannustimia jakelijalle, jotta kehitys jatkuu positiiviseen suuntaan. Tässä Suomalais-Venäläisen kauppakamarin järjestämässä koulutuksessa on tarjolla perustietoa jakelijaverkostoon liittyvistä juridisista kysymyksistä sekä kattava yritystarina menestyneen jakelijaverkoston rakentamisesta.

Koulutus on suunnattu erityisesti jakelijaverkoston kautta jo toimiville yrityksille tai sellaisen rakentamista suunnitteleville.

Päivä ja aika: 22.4. klo 10-11.30JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.