SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Webinaari: Venäjän markkinat ja vientikaupan aloittaminen

22.4.2021

Export Maker yhteistyössä asianajotoimisto WINLAWin kanssa järjestää webinaarin Venäjän markkinoista ja vientikaupan aloittamisesta

Webinaarissa tullaan käsittelemään Venäjän markkinoiden tuomia mahdollisuuksia suomalaisten yritysten näkökulmasta ja sitä, miksi toimintaa kannattaa suunnata itärajan toiselle puolelle. Aihepiireinä ovat mm. kysymykset siitä, miksi Venäjän markkinoista pitäisi olla kiinnostunut, miten päästä kaupantekoon Venäjälle ja kuinka aloittaa toimintansa sekä miten löytää asiakkaita ja kumppaneita Venäjän puolelta. Lisäksi webinaarissa käsitellään vientikaupan sopimusten juridisia aspekteja. Aihepiiriä tukevat ja auttavat hahmottamaan myös käytännön esimerkit.

Päivä ja aika: 22.4. klo 9-10.30JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.