SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #17

23.04.21

Julkaisemme perinteisesti perjantaisin Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

UUTISET JA TULEVAT TAPAHTUMAT:

Governia Oy on käynnistänyt uuden johtajan haun. Tiedottamme seuraajan nimityksestä heti prosessin päätyttyä. Haluaisimme vielä kerran kiittää koko yhteisömme puolesta Sirpaa, ja toivottaa hänelle mitä parhainta jatkoa!

Seuraavassa "kansainvälistä kauppaa digiajassa" -webinaarissa 27.4. kuulemme yritysesimerkkien kautta, miten pandemian aiheuttamista haasteita huolimatta, on kansainvälistä kauppaa kyetty tekemään etäyhteyksin.

Takana jo viisi viikkoa Helsinki-keskuksen Business Akatemiaa!

Helsinki-keskuksen Business Akatemia on tarjonnut loistavan tilaisuuden saada lisätietoa Helsingin startup-ekosysteemistä sekä mahdollisuuksista aloittaa liiketoiminta Suomessa. Edessä on hakemusten käsittely sekä finaali-istunto, jonka yhteydessä kutsutut startupit esittäytyvät asiantuntijoille. 

Suomen Pietarin instituutin seuraava luento keskittyy Tretjakovin galleriassa 2019 järjestettyyn Ilja Repin -näyttelyyn.

Repinin tuotanto avaa monenlaisia tulkintamahdollisuuksia. Jokainen sukupolvi on löytänyt hänen taiteestaan jotain omaa – jotain, mitä ainoastaan sen aikakauden edustaja voi ymmärtää. Sekä aikalaiset että myöhemmät taidehistorioitsijat ovat kirjoittaneet vanhojen eurooppalaisten mestareiden vaikutuksesta Repinin tuotantoon.

Barometri on kahdesti vuodessa toteutettava tutkimus Venäjän-kaupan näkymistä Suomessa.

Cultura-säätiö on julkaissut uuden Culturalist.fi numeron nettisivuillaan. Näissä merkeissä haluamme toivottaa sinulle oikein mukavaa viikonloppua!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]