SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #17

23.04.21

Julkaisemme perinteisesti perjantaisin Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

UUTISET JA TULEVAT TAPAHTUMAT:

Governia Oy on käynnistänyt uuden johtajan haun. Tiedottamme seuraajan nimityksestä heti prosessin päätyttyä. Haluaisimme vielä kerran kiittää koko yhteisömme puolesta Sirpaa, ja toivottaa hänelle mitä parhainta jatkoa!

Seuraavassa "kansainvälistä kauppaa digiajassa" -webinaarissa 27.4. kuulemme yritysesimerkkien kautta, miten pandemian aiheuttamista haasteita huolimatta, on kansainvälistä kauppaa kyetty tekemään etäyhteyksin.

Takana jo viisi viikkoa Helsinki-keskuksen Business Akatemiaa!

Helsinki-keskuksen Business Akatemia on tarjonnut loistavan tilaisuuden saada lisätietoa Helsingin startup-ekosysteemistä sekä mahdollisuuksista aloittaa liiketoiminta Suomessa. Edessä on hakemusten käsittely sekä finaali-istunto, jonka yhteydessä kutsutut startupit esittäytyvät asiantuntijoille. 

Suomen Pietarin instituutin seuraava luento keskittyy Tretjakovin galleriassa 2019 järjestettyyn Ilja Repin -näyttelyyn.

Repinin tuotanto avaa monenlaisia tulkintamahdollisuuksia. Jokainen sukupolvi on löytänyt hänen taiteestaan jotain omaa – jotain, mitä ainoastaan sen aikakauden edustaja voi ymmärtää. Sekä aikalaiset että myöhemmät taidehistorioitsijat ovat kirjoittaneet vanhojen eurooppalaisten mestareiden vaikutuksesta Repinin tuotantoon.

Barometri on kahdesti vuodessa toteutettava tutkimus Venäjän-kaupan näkymistä Suomessa.

Cultura-säätiö on julkaissut uuden Culturalist.fi numeron nettisivuillaan. Näissä merkeissä haluamme toivottaa sinulle oikein mukavaa viikonloppua!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.21

Uusi vuokralainen Suomi-Talossa: M-Brain

M-Brain on johtava kilpailija- ja markkinatietopalveluiden tuottaja sekä arvostettu tietokumppani. Yritys toimittaa asiakkaille relevanttia ulkoista liiketoimintatietoa päätöksenteon ja strategiasuunnittelun tueksi sekä konsultoi tiedon tehokkaassa hallinnassa. Palvelut koostuvat seuranta-, analyysi-, konsultointi- sekä teknologiaratkaisuista.  Tietotarpeet voivat liittyä esimerkiksi yrityksen toimintaympäristöä koskevan uutisoinnin seurantaan, asiakastuntemuksen kasvattamiseen, kilpailijatiedon lisäämiseen, viestinnän mittaamiseen tai liiketoiminnan uudistamiseen ja kasvuun tähtääviin analyyseihin. Näiden […]


05.05.21

Aker Arctic: arktisten projektien kehittäminen

Aker Arctic suunnittelee jäänmurtajia ja muita jäissä kulkevia aluksia, kuljetusratkaisuja ja meriteknisiä rakenteita sekä tarjoaa niihin liittyviä konsultointi- ja testauspalveluita. Aker Arcticin päätoimisto ja jäämallikoelaitos sijaitsevat Helsingissä. Aker Arctic kutsuu webinaariin, jossa käsitellään yrityksen roolia arktisten projektien kehittämisessä. Huomiothan, että tulaisuus on venäjäksi. Päivä ja aika: 12.5 klo 14.00