SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #17

23.04.21

Julkaisemme perinteisesti perjantaisin Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

UUTISET JA TULEVAT TAPAHTUMAT:

Governia Oy on käynnistänyt uuden johtajan haun. Tiedottamme seuraajan nimityksestä heti prosessin päätyttyä. Haluaisimme vielä kerran kiittää koko yhteisömme puolesta Sirpaa, ja toivottaa hänelle mitä parhainta jatkoa!

Seuraavassa "kansainvälistä kauppaa digiajassa" -webinaarissa 27.4. kuulemme yritysesimerkkien kautta, miten pandemian aiheuttamista haasteita huolimatta, on kansainvälistä kauppaa kyetty tekemään etäyhteyksin.

Takana jo viisi viikkoa Helsinki-keskuksen Business Akatemiaa!

Helsinki-keskuksen Business Akatemia on tarjonnut loistavan tilaisuuden saada lisätietoa Helsingin startup-ekosysteemistä sekä mahdollisuuksista aloittaa liiketoiminta Suomessa. Edessä on hakemusten käsittely sekä finaali-istunto, jonka yhteydessä kutsutut startupit esittäytyvät asiantuntijoille. 

Suomen Pietarin instituutin seuraava luento keskittyy Tretjakovin galleriassa 2019 järjestettyyn Ilja Repin -näyttelyyn.

Repinin tuotanto avaa monenlaisia tulkintamahdollisuuksia. Jokainen sukupolvi on löytänyt hänen taiteestaan jotain omaa – jotain, mitä ainoastaan sen aikakauden edustaja voi ymmärtää. Sekä aikalaiset että myöhemmät taidehistorioitsijat ovat kirjoittaneet vanhojen eurooppalaisten mestareiden vaikutuksesta Repinin tuotantoon.

Barometri on kahdesti vuodessa toteutettava tutkimus Venäjän-kaupan näkymistä Suomessa.

Cultura-säätiö on julkaissut uuden Culturalist.fi numeron nettisivuillaan. Näissä merkeissä haluamme toivottaa sinulle oikein mukavaa viikonloppua!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.