SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Webinaari: Kansainvälistä kauppaa digiajassa

27.4.2021

Tilaisuus on osa Viennin voimalla viikot 2.0-webinaarisarjaa. Webinaarisarja on Export Makerin, Virtain kaupungin, Ruoveden kunnan sekä Parkanon, Kihniön ja Kehitys-Parkki Oy:n yhdessä laatima kokonaisuus pk-yritysten viennin kehittämiseen ja tukemiseena

Seuraavassa webinaarissa kuulemme yritysesimerkkien kautta, miten pandemian aiheuttamista haasteita huolimatta, on kansainvälistä kauppaa kyetty tekemään etäyhteyksin.

Päivä ja aika: 27.4. klo 9.00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.