SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #17

30.04.21

Julkaisemme perinteisesti perjantaisin Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

Huomiottehan, että vastaanottomme on kiinni 11.5. asti, mutta tiimimme on tarvittaessa aina tavoiteltavissa! Iloista vappua!

UUTISET JA TULEVAT TAPAHTUMAT:

Finnish-Russian Educational Marathon yhteistyössä Educa Keskuksen kanssa ovat lanseeranneet hienon yhteiskampanjan ”Kirje suomalaiseen kouluun”! Kirjeitä voi toimittaa meille Suomi-Taloon joko postitse tai henkilökohtaisesti 20.5. mennessä!

Barometrin tulosten mukaan liiketoiminnassa Venäjällä ja viennissä Venäjälle on tapahtunut piristymistä kuluneen kuuden kuukauden aikana. Kauppa on kasvanut teollisuudessa ja kaupan alalla etenkin pienissä yrityksissä, mutta palvelualoilla elpyminen ei ole vielä kunnolla alkanut.

Lentoyhtiö Finnair lisää jälleen lentovuoroja Pietarista Helsinkiin. Muistathan tarkistaa kaikki uusimmat tiedotteet ja palvelumuutuokset, sekä matkustusrajoitukset ja turvallisuusmääräykset Finnairin sivuilta.

Suomi-Venäjä-Seura vinkkasi Ateneumin taidemuseon järjestämästä venäjän kielen kurssista, jonka puitteissa pääset vahvistamaan venäjän taitojasi mielenkiintoisessa seurassa. Tapaamisissa (ensimmäinen tunti jo ensi viikon torstaina 6.5.) keskustellaan Repinin maalausten teemoista ja Venäjän kulttuurihistoriasta sekä opetellaan sanastoa ja kerrataan kielioppia käyttäen helppoa venäjää.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]