SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #17

30.04.21

Julkaisemme perinteisesti perjantaisin Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

Huomiottehan, että vastaanottomme on kiinni 11.5. asti, mutta tiimimme on tarvittaessa aina tavoiteltavissa! Iloista vappua!

UUTISET JA TULEVAT TAPAHTUMAT:

Finnish-Russian Educational Marathon yhteistyössä Educa Keskuksen kanssa ovat lanseeranneet hienon yhteiskampanjan ”Kirje suomalaiseen kouluun”! Kirjeitä voi toimittaa meille Suomi-Taloon joko postitse tai henkilökohtaisesti 20.5. mennessä!

Barometrin tulosten mukaan liiketoiminnassa Venäjällä ja viennissä Venäjälle on tapahtunut piristymistä kuluneen kuuden kuukauden aikana. Kauppa on kasvanut teollisuudessa ja kaupan alalla etenkin pienissä yrityksissä, mutta palvelualoilla elpyminen ei ole vielä kunnolla alkanut.

Lentoyhtiö Finnair lisää jälleen lentovuoroja Pietarista Helsinkiin. Muistathan tarkistaa kaikki uusimmat tiedotteet ja palvelumuutuokset, sekä matkustusrajoitukset ja turvallisuusmääräykset Finnairin sivuilta.

Suomi-Venäjä-Seura vinkkasi Ateneumin taidemuseon järjestämästä venäjän kielen kurssista, jonka puitteissa pääset vahvistamaan venäjän taitojasi mielenkiintoisessa seurassa. Tapaamisissa (ensimmäinen tunti jo ensi viikon torstaina 6.5.) keskustellaan Repinin maalausten teemoista ja Venäjän kulttuurihistoriasta sekä opetellaan sanastoa ja kerrataan kielioppia käyttäen helppoa venäjää.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.