SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #17

30.04.21

Julkaisemme perinteisesti perjantaisin Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

Huomiottehan, että vastaanottomme on kiinni 11.5. asti, mutta tiimimme on tarvittaessa aina tavoiteltavissa! Iloista vappua!

UUTISET JA TULEVAT TAPAHTUMAT:

Finnish-Russian Educational Marathon yhteistyössä Educa Keskuksen kanssa ovat lanseeranneet hienon yhteiskampanjan ”Kirje suomalaiseen kouluun”! Kirjeitä voi toimittaa meille Suomi-Taloon joko postitse tai henkilökohtaisesti 20.5. mennessä!

Barometrin tulosten mukaan liiketoiminnassa Venäjällä ja viennissä Venäjälle on tapahtunut piristymistä kuluneen kuuden kuukauden aikana. Kauppa on kasvanut teollisuudessa ja kaupan alalla etenkin pienissä yrityksissä, mutta palvelualoilla elpyminen ei ole vielä kunnolla alkanut.

Lentoyhtiö Finnair lisää jälleen lentovuoroja Pietarista Helsinkiin. Muistathan tarkistaa kaikki uusimmat tiedotteet ja palvelumuutuokset, sekä matkustusrajoitukset ja turvallisuusmääräykset Finnairin sivuilta.

Suomi-Venäjä-Seura vinkkasi Ateneumin taidemuseon järjestämästä venäjän kielen kurssista, jonka puitteissa pääset vahvistamaan venäjän taitojasi mielenkiintoisessa seurassa. Tapaamisissa (ensimmäinen tunti jo ensi viikon torstaina 6.5.) keskustellaan Repinin maalausten teemoista ja Venäjän kulttuurihistoriasta sekä opetellaan sanastoa ja kerrataan kielioppia käyttäen helppoa venäjää.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.21

Uusi vuokralainen Suomi-Talossa: M-Brain

M-Brain on johtava kilpailija- ja markkinatietopalveluiden tuottaja sekä arvostettu tietokumppani. Yritys toimittaa asiakkaille relevanttia ulkoista liiketoimintatietoa päätöksenteon ja strategiasuunnittelun tueksi sekä konsultoi tiedon tehokkaassa hallinnassa. Palvelut koostuvat seuranta-, analyysi-, konsultointi- sekä teknologiaratkaisuista.  Tietotarpeet voivat liittyä esimerkiksi yrityksen toimintaympäristöä koskevan uutisoinnin seurantaan, asiakastuntemuksen kasvattamiseen, kilpailijatiedon lisäämiseen, viestinnän mittaamiseen tai liiketoiminnan uudistamiseen ja kasvuun tähtääviin analyyseihin. Näiden […]


05.05.21

Aker Arctic: arktisten projektien kehittäminen

Aker Arctic suunnittelee jäänmurtajia ja muita jäissä kulkevia aluksia, kuljetusratkaisuja ja meriteknisiä rakenteita sekä tarjoaa niihin liittyviä konsultointi- ja testauspalveluita. Aker Arcticin päätoimisto ja jäämallikoelaitos sijaitsevat Helsingissä. Aker Arctic kutsuu webinaariin, jossa käsitellään yrityksen roolia arktisten projektien kehittämisessä. Huomiothan, että tulaisuus on venäjäksi. Päivä ja aika: 12.5 klo 14.00