SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Verkkoluentosarja Ilja Repin ja Suomi: Repin ja hänen lähipiirinsä Kuokkalassa: Jermakov, Šuvalov ja Brenjov

5.5.2021

Suomen Pietarin instituutti järjestää 14.4.-19.5.2021 verkkoluentosarjan Ateneumin taidemuseossa avautuvan Ilja Repinin näyttelyn kunniaksi. Näyttely on laajin Suomessa nähty Repinin tuotantoa esittelevä kokonaisuus.

Seuraava luento keskittyy Ilja Repinin lähipiiriin – ihmisiin, jotka antoivat tukensa taiteilijalle ja hänen perheellensä niinä hankalina vuosina, kun Kuokkalan huviloiden asukkaista tuli yhdessä yössä emigrantteja.

Huomioithan, että tilaisuus on venäjäksi.

Päivä ja aika: 5.5. klo 17.00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.