SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin jäsenten sääntömääräinen kokous

18.5.2021

Suomalais-Venäläinen kauppakamari täyttää tänä vuonna 75 vuotta. Ennen varsinaista kokousta juhlapuheen pitää Ulkoministeri Pekka Haavisto.

Suomalais-Venäläinen kauppakamari kehottaa mahdollisten kokoontumisrajoitusten vuoksi jäseniä vakavasti harkitsemaan kokouksen seuraamista verkossa kokouspaikalle saapumisen sijaan. Kauppakamari suosittelee kokoukseen osallistumista siis joko etäyhteyden kautta tai Suomi-Talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Kokoukseen etäosallistujiksi ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki.

Päivä ja aika: 18.5. klo 13.00-15.00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.