SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin jäsenten sääntömääräinen kokous

18.5.2021

Suomalais-Venäläinen kauppakamari täyttää tänä vuonna 75 vuotta. Ennen varsinaista kokousta juhlapuheen pitää Ulkoministeri Pekka Haavisto.

Suomalais-Venäläinen kauppakamari kehottaa mahdollisten kokoontumisrajoitusten vuoksi jäseniä vakavasti harkitsemaan kokouksen seuraamista verkossa kokouspaikalle saapumisen sijaan. Kauppakamari suosittelee kokoukseen osallistumista siis joko etäyhteyden kautta tai Suomi-Talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Kokoukseen etäosallistujiksi ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki.

Päivä ja aika: 18.5. klo 13.00-15.00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

21.06.21

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin uusi podcast-jakso: johtaminen, yrityskulttuuri ja työelämä Venäjällä

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin podcast-sarjassa Ruplan kurssi keskustellaan mielenkiintoisten vieraiden kanssa Venäjän liiketoimintaympäristöstä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista suomalaisille yrityksille, käsitellään ajankohtaisia aiheita ja nostetaan esille uusia näkökulmia. Keskustelua ohjaa kauppakamarin viestintä- ja markkinointijohtaja Satu Niemelä. Ruplan kurssi -podcastin viidennessä jaksossa keskustellaan työelämästä, yrityskulttuurista ja johtajan roolista Venäjällä. Kuulemme siitä, miten hyvä yrityskulttuuri luodaan ja miten henkilöstöä sitoutetaan. […]


21.06.21

Finnish Business in St.Petersburg järjestetään joulukuussa

Vuoden suurin suomalais-venäläinen yritys- ja verkostoitumistapahtuma – Finnish Business in St. Petersburg järjestetään 2.12.2021 Pietarin Crowne Plazassa. Suomalais-Venäläinen kauppakamari on järjestänyt Finnish Business -tapahtumaa Venäjällä jo vuodesta 2011. Finnish Business koostuu vuosittain korkean tason yritysfoorumista ja B2B–verkostoitumistapahtumasta. Aiempina vuosina tapahtumaan on osallistunut yli 400 liike-elämän päättäjää Suomesta ja Venäjältä. Tämän vuoden tapahtuman päätoimialat ovat kestävä […]