SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin jäsenten sääntömääräinen kokous

18.5.2021

Suomalais-Venäläinen kauppakamari täyttää tänä vuonna 75 vuotta. Ennen varsinaista kokousta juhlapuheen pitää Ulkoministeri Pekka Haavisto.

Suomalais-Venäläinen kauppakamari kehottaa mahdollisten kokoontumisrajoitusten vuoksi jäseniä vakavasti harkitsemaan kokouksen seuraamista verkossa kokouspaikalle saapumisen sijaan. Kauppakamari suosittelee kokoukseen osallistumista siis joko etäyhteyden kautta tai Suomi-Talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Kokoukseen etäosallistujiksi ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki.

Päivä ja aika: 18.5. klo 13.00-15.00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.