SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #18

14.05.21

Julkaisemme perinteisesti perjantaisin Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

SUOMI-TALON UUTISET JA VUOKRALAISTEMME TULEVAT TAPAHTUMAT:

Ennen varsinaista kokousta juhlapuheen pitää ulkoministeri Pekka Haavisto.

Kauppakamari suosittelee kokoukseen osallistumista joko etäyhteyden kautta tai Suomi-Talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Tervetuloa!

Suomen Pietarin instituutti tukee suomen kielen opetusta järjestämällä säännöllisesti keskustelukerhoja, jotka ovat avoimia kaikille suomen kielestä kiinnostuneille. Ensi viikon teemana on kesä Suomessa.

1Office with Helsinki Business Hub are inviting you to participate in the webinar to learn more about the opportunities for starting or expanding your business in the EU market via Finland and how Greater Helsinki’s innovative ecosystem supports and provides growth opportunities for foreign companies.

Suomen Pietarin instituutti on järjestänyt14.4. lähtien hienon verkkoluentosarjan Ateneumin taidemuseossa avautuvan Ilja Repinin näyttelyn kunniaksi, joka on laajin Suomessa nähty Repinin tuotantoa esittelevä kokonaisuus. Viimeisimmän luennon luennoitsijana toimii Sani Kontula-Webb!

M-Brain toimittaa asiakkaille relevanttia ulkoista liiketoimintatietoa päätöksenteon ja strategiasuunnittelun tueksi sekä konsultoi tiedon tehokkaassa hallinnassa. Palvelut koostuvat seuranta-, analyysi-, konsultointi- sekä teknologiaratkaisuista. 

Toivotamme koko yhteisömme puolesta M-Brain lämpimästi tervetulleeksi Suomi-Taloon! Tiimi vuokraa toimistoa neljännessä kerroksessa, toivottavasti pääsette heihin pian tutustumaan!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

21.06.21

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin uusi podcast-jakso: johtaminen, yrityskulttuuri ja työelämä Venäjällä

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin podcast-sarjassa Ruplan kurssi keskustellaan mielenkiintoisten vieraiden kanssa Venäjän liiketoimintaympäristöstä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista suomalaisille yrityksille, käsitellään ajankohtaisia aiheita ja nostetaan esille uusia näkökulmia. Keskustelua ohjaa kauppakamarin viestintä- ja markkinointijohtaja Satu Niemelä. Ruplan kurssi -podcastin viidennessä jaksossa keskustellaan työelämästä, yrityskulttuurista ja johtajan roolista Venäjällä. Kuulemme siitä, miten hyvä yrityskulttuuri luodaan ja miten henkilöstöä sitoutetaan. […]


21.06.21

Finnish Business in St.Petersburg järjestetään joulukuussa

Vuoden suurin suomalais-venäläinen yritys- ja verkostoitumistapahtuma – Finnish Business in St. Petersburg järjestetään 2.12.2021 Pietarin Crowne Plazassa. Suomalais-Venäläinen kauppakamari on järjestänyt Finnish Business -tapahtumaa Venäjällä jo vuodesta 2011. Finnish Business koostuu vuosittain korkean tason yritysfoorumista ja B2B–verkostoitumistapahtumasta. Aiempina vuosina tapahtumaan on osallistunut yli 400 liike-elämän päättäjää Suomesta ja Venäjältä. Tämän vuoden tapahtuman päätoimialat ovat kestävä […]