SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #18

14.05.21

Julkaisemme perinteisesti perjantaisin Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

SUOMI-TALON UUTISET JA VUOKRALAISTEMME TULEVAT TAPAHTUMAT:

Ennen varsinaista kokousta juhlapuheen pitää ulkoministeri Pekka Haavisto.

Kauppakamari suosittelee kokoukseen osallistumista joko etäyhteyden kautta tai Suomi-Talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Tervetuloa!

Suomen Pietarin instituutti tukee suomen kielen opetusta järjestämällä säännöllisesti keskustelukerhoja, jotka ovat avoimia kaikille suomen kielestä kiinnostuneille. Ensi viikon teemana on kesä Suomessa.

1Office with Helsinki Business Hub are inviting you to participate in the webinar to learn more about the opportunities for starting or expanding your business in the EU market via Finland and how Greater Helsinki’s innovative ecosystem supports and provides growth opportunities for foreign companies.

Suomen Pietarin instituutti on järjestänyt14.4. lähtien hienon verkkoluentosarjan Ateneumin taidemuseossa avautuvan Ilja Repinin näyttelyn kunniaksi, joka on laajin Suomessa nähty Repinin tuotantoa esittelevä kokonaisuus. Viimeisimmän luennon luennoitsijana toimii Sani Kontula-Webb!

M-Brain toimittaa asiakkaille relevanttia ulkoista liiketoimintatietoa päätöksenteon ja strategiasuunnittelun tueksi sekä konsultoi tiedon tehokkaassa hallinnassa. Palvelut koostuvat seuranta-, analyysi-, konsultointi- sekä teknologiaratkaisuista. 

Toivotamme koko yhteisömme puolesta M-Brain lämpimästi tervetulleeksi Suomi-Taloon! Tiimi vuokraa toimistoa neljännessä kerroksessa, toivottavasti pääsette heihin pian tutustumaan!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]