SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #18

14.05.21

Julkaisemme perinteisesti perjantaisin Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

SUOMI-TALON UUTISET JA VUOKRALAISTEMME TULEVAT TAPAHTUMAT:

Ennen varsinaista kokousta juhlapuheen pitää ulkoministeri Pekka Haavisto.

Kauppakamari suosittelee kokoukseen osallistumista joko etäyhteyden kautta tai Suomi-Talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Tervetuloa!

Suomen Pietarin instituutti tukee suomen kielen opetusta järjestämällä säännöllisesti keskustelukerhoja, jotka ovat avoimia kaikille suomen kielestä kiinnostuneille. Ensi viikon teemana on kesä Suomessa.

1Office with Helsinki Business Hub are inviting you to participate in the webinar to learn more about the opportunities for starting or expanding your business in the EU market via Finland and how Greater Helsinki’s innovative ecosystem supports and provides growth opportunities for foreign companies.

Suomen Pietarin instituutti on järjestänyt14.4. lähtien hienon verkkoluentosarjan Ateneumin taidemuseossa avautuvan Ilja Repinin näyttelyn kunniaksi, joka on laajin Suomessa nähty Repinin tuotantoa esittelevä kokonaisuus. Viimeisimmän luennon luennoitsijana toimii Sani Kontula-Webb!

M-Brain toimittaa asiakkaille relevanttia ulkoista liiketoimintatietoa päätöksenteon ja strategiasuunnittelun tueksi sekä konsultoi tiedon tehokkaassa hallinnassa. Palvelut koostuvat seuranta-, analyysi-, konsultointi- sekä teknologiaratkaisuista. 

Toivotamme koko yhteisömme puolesta M-Brain lämpimästi tervetulleeksi Suomi-Taloon! Tiimi vuokraa toimistoa neljännessä kerroksessa, toivottavasti pääsette heihin pian tutustumaan!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.