SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin verkkokoulutus: Vientitullaus ja maahantuonti Venäjälle

19.5.2021

Raja Suomen ja Venäjän välillä on kiinni matkailulta, mutta tavarat liikkuvat. Nyt voisi olla hyvä päivittää tiedot vientitullauksesta Venäjälle.

Tässä Suomalais-Venäläisen kauppakamarin koulutuksessa saat todella kattavan tietopaketin tullauksesta Venäjälle aina siitä lähtien mitä pitää ottaa huomioon tavaraa vietäessä ulos Suomesta ja päättyen tavaran tuontitullauksen kiemuroihin Venäjällä. Mukana on myös ohjeet varaosien ja projekti- ja laitetoimitusten tullaukseen.

Päivä ja aika: 19.5. klo 10.00-12.30JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.