SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin verkkokoulutus: Vientitullaus ja maahantuonti Venäjälle

19.5.2021

Raja Suomen ja Venäjän välillä on kiinni matkailulta, mutta tavarat liikkuvat. Nyt voisi olla hyvä päivittää tiedot vientitullauksesta Venäjälle.

Tässä Suomalais-Venäläisen kauppakamarin koulutuksessa saat todella kattavan tietopaketin tullauksesta Venäjälle aina siitä lähtien mitä pitää ottaa huomioon tavaraa vietäessä ulos Suomesta ja päättyen tavaran tuontitullauksen kiemuroihin Venäjällä. Mukana on myös ohjeet varaosien ja projekti- ja laitetoimitusten tullaukseen.

Päivä ja aika: 19.5. klo 10.00-12.30JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]