SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Verkkoluentosarja Ilja Repin ja Suomi: Juho Rissanen – Repinin suomalainen oppipoika

19.5.2021

Suomen Pietarin instituutti järjestää 14.4.-19.5.2021 verkkoluentosarjan Ateneumin taidemuseossa avautuvan Ilja Repinin näyttelyn kunniaksi. Näyttely on laajin Suomessa nähty Repinin tuotantoa esittelevä kokonaisuus.

Ilja Repinillä oli keskeinen rooli Suomen ja Venäjän välisten taidesuhteiden kehittyessä ja tiivistyessä 1800- ja 1900 -lukujen vaihteessa. Hänen henkilökohtaiset kontaktinsa suomalaisiin taiteilijoihin ja kulttuuritoimijoihin edistivät maiden välistä dialogia ja kansainvälistä yhteistyötä. Vuonna 1920 Suomen Taiteilijaseura valitsi hänet kunniajäsenekseen. Suomessa Repinin taidetta arvostettiin suuresti ja hänen mielipiteitään kuunneltiin. Venäläismestarin ihailijoiden keskuudessa oli myös nuori suomalainen taiteilija Juho Rissanen. Vuonna 1897 hänen unelmansa kävi toteen Repinin suostuessa ottamaan hänet oppilaakseen.

Huomioithan, että tilaisuus on venäjäksi.

Päivä ja aika: 19.5. klo 17.00

Rekisteröinti: https://instfin.timepad.ru/event/1628850/JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

21.06.21

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin uusi podcast-jakso: johtaminen, yrityskulttuuri ja työelämä Venäjällä

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin podcast-sarjassa Ruplan kurssi keskustellaan mielenkiintoisten vieraiden kanssa Venäjän liiketoimintaympäristöstä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista suomalaisille yrityksille, käsitellään ajankohtaisia aiheita ja nostetaan esille uusia näkökulmia. Keskustelua ohjaa kauppakamarin viestintä- ja markkinointijohtaja Satu Niemelä. Ruplan kurssi -podcastin viidennessä jaksossa keskustellaan työelämästä, yrityskulttuurista ja johtajan roolista Venäjällä. Kuulemme siitä, miten hyvä yrityskulttuuri luodaan ja miten henkilöstöä sitoutetaan. […]


21.06.21

Finnish Business in St.Petersburg järjestetään joulukuussa

Vuoden suurin suomalais-venäläinen yritys- ja verkostoitumistapahtuma – Finnish Business in St. Petersburg järjestetään 2.12.2021 Pietarin Crowne Plazassa. Suomalais-Venäläinen kauppakamari on järjestänyt Finnish Business -tapahtumaa Venäjällä jo vuodesta 2011. Finnish Business koostuu vuosittain korkean tason yritysfoorumista ja B2B–verkostoitumistapahtumasta. Aiempina vuosina tapahtumaan on osallistunut yli 400 liike-elämän päättäjää Suomesta ja Venäjältä. Tämän vuoden tapahtuman päätoimialat ovat kestävä […]