SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

(ENG) Lumon PRO Webinar: Balcony Design Concept

27.5.2021

Lumon strongly believe that there is specific part of apartments that deserves more attention, the zone between interior and exterior, the balconies, wintergardens, or whatever we call them. There is a lot of hidden potential for better homes, better life, better world. Let’s focus on that in our first international Lumon PRO Webinar on Thursday 27th of May at 16 CET (10 EDT).

The speaker of the event will be architect Pete Lattunen. Pete has worked for Lumon close to 20 years, most of the time in international project business. That experience has given him a great opportunity to view and compare different living, design and building cultures throughout Europe, and even beyond. Sharing that experience with Lumon development teams has been an important part of his job.

This event is targeted for architects and designers across all countries.

Date and time: 27.5.,17.00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.