SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

(ENG) Lumon PRO Webinar: Balcony Design Concept

27.5.2021

Lumon strongly believe that there is specific part of apartments that deserves more attention, the zone between interior and exterior, the balconies, wintergardens, or whatever we call them. There is a lot of hidden potential for better homes, better life, better world. Let’s focus on that in our first international Lumon PRO Webinar on Thursday 27th of May at 16 CET (10 EDT).

The speaker of the event will be architect Pete Lattunen. Pete has worked for Lumon close to 20 years, most of the time in international project business. That experience has given him a great opportunity to view and compare different living, design and building cultures throughout Europe, and even beyond. Sharing that experience with Lumon development teams has been an important part of his job.

This event is targeted for architects and designers across all countries.

Date and time: 27.5.,17.00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

21.06.21

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin uusi podcast-jakso: johtaminen, yrityskulttuuri ja työelämä Venäjällä

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin podcast-sarjassa Ruplan kurssi keskustellaan mielenkiintoisten vieraiden kanssa Venäjän liiketoimintaympäristöstä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista suomalaisille yrityksille, käsitellään ajankohtaisia aiheita ja nostetaan esille uusia näkökulmia. Keskustelua ohjaa kauppakamarin viestintä- ja markkinointijohtaja Satu Niemelä. Ruplan kurssi -podcastin viidennessä jaksossa keskustellaan työelämästä, yrityskulttuurista ja johtajan roolista Venäjällä. Kuulemme siitä, miten hyvä yrityskulttuuri luodaan ja miten henkilöstöä sitoutetaan. […]


21.06.21

Finnish Business in St.Petersburg järjestetään joulukuussa

Vuoden suurin suomalais-venäläinen yritys- ja verkostoitumistapahtuma – Finnish Business in St. Petersburg järjestetään 2.12.2021 Pietarin Crowne Plazassa. Suomalais-Venäläinen kauppakamari on järjestänyt Finnish Business -tapahtumaa Venäjällä jo vuodesta 2011. Finnish Business koostuu vuosittain korkean tason yritysfoorumista ja B2B–verkostoitumistapahtumasta. Aiempina vuosina tapahtumaan on osallistunut yli 400 liike-elämän päättäjää Suomesta ja Venäjältä. Tämän vuoden tapahtuman päätoimialat ovat kestävä […]