SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

(RUS) Suomen Pietarin instituutin verkkoluentosarja Suomalaiset Venäjän keisarikunnassa

26.5.2021

Suomen Pietarin instituutti järjestää luennon suomalaisista 1800-luvun Venäjän keisarikunnassa.

Luento käsittelee Suomen kansallisarkiston lähteiden avulla suomalaisten kohtaloita Venäjän keisarikunnassa. Luento järjestetään venäjäksi.

Päivä ja aika: 26.5. klo 17.00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.