SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

(RUS) Онлайн-тренинг Финско-Российской торговой палаты: Как грамотно применять новые нормы о дистанционном труде на практике

28.5.2021

Дистанционная или удаленная работа стала одной из самых популярных формой трудовых отношений во время пандемии. На тренинге Финско-Российской торговой палаты рассмотрим, что такое дистанционный труд с точки зрения законодательства, как работодателю правильно оформить трудовые отношения с удаленными сотрудниками и как вести документооборот с такими сотрудниками. Спикеры поделятся советами и лайфхаками из своей практики и ответят на вопросы участников.

Программа

Дистанционный труд. Изменения в законодательстве Российской Федерации. Правовое регулирование дистанционной работы - Елена Балашова, управляющий партнер, BALASHOVA LEGAL CONSULTANTS


Практические последствия пандемии и последнего года работы для кадрового делопроизводства - Любовь Кестер, менеджер проектов кадрового администрирования, UCMS

Дата и время: 28 мая с 11:00 до 13:00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

21.06.21

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin uusi podcast-jakso: johtaminen, yrityskulttuuri ja työelämä Venäjällä

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin podcast-sarjassa Ruplan kurssi keskustellaan mielenkiintoisten vieraiden kanssa Venäjän liiketoimintaympäristöstä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista suomalaisille yrityksille, käsitellään ajankohtaisia aiheita ja nostetaan esille uusia näkökulmia. Keskustelua ohjaa kauppakamarin viestintä- ja markkinointijohtaja Satu Niemelä. Ruplan kurssi -podcastin viidennessä jaksossa keskustellaan työelämästä, yrityskulttuurista ja johtajan roolista Venäjällä. Kuulemme siitä, miten hyvä yrityskulttuuri luodaan ja miten henkilöstöä sitoutetaan. […]


21.06.21

Finnish Business in St.Petersburg järjestetään joulukuussa

Vuoden suurin suomalais-venäläinen yritys- ja verkostoitumistapahtuma – Finnish Business in St. Petersburg järjestetään 2.12.2021 Pietarin Crowne Plazassa. Suomalais-Venäläinen kauppakamari on järjestänyt Finnish Business -tapahtumaa Venäjällä jo vuodesta 2011. Finnish Business koostuu vuosittain korkean tason yritysfoorumista ja B2B–verkostoitumistapahtumasta. Aiempina vuosina tapahtumaan on osallistunut yli 400 liike-elämän päättäjää Suomesta ja Venäjältä. Tämän vuoden tapahtuman päätoimialat ovat kestävä […]