SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

(RUS) Онлайн-тренинг Финско-Российской торговой палаты: Как грамотно применять новые нормы о дистанционном труде на практике

28.5.2021

Дистанционная или удаленная работа стала одной из самых популярных формой трудовых отношений во время пандемии. На тренинге Финско-Российской торговой палаты рассмотрим, что такое дистанционный труд с точки зрения законодательства, как работодателю правильно оформить трудовые отношения с удаленными сотрудниками и как вести документооборот с такими сотрудниками. Спикеры поделятся советами и лайфхаками из своей практики и ответят на вопросы участников.

Программа

Дистанционный труд. Изменения в законодательстве Российской Федерации. Правовое регулирование дистанционной работы - Елена Балашова, управляющий партнер, BALASHOVA LEGAL CONSULTANTS


Практические последствия пандемии и последнего года работы для кадрового делопроизводства - Любовь Кестер, менеджер проектов кадрового администрирования, UCMS

Дата и время: 28 мая с 11:00 до 13:00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.