SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #20

28.05.21

Julkaisemme perinteisesti perjantaisin Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

Haluaisimme kertoa Suomen Pietarin instituutin perinteisestä siivouspäivästä, joka järjestetään sisäpihallamme ensi viikon perjantaina! Insituutti jakaa tuolloin kirjallisuutta uusien kirjahankintojen tieltä.

Mikäli teiltä löytyy kotoa ylimääräisiä kirjoja, niin näitä voi tuoda 3.6. mennessä respaamme. Laitetaan kirjat kiertoon!

SUOMI-TALON VUOKRALAISTEN JA YHTEISTYÖKUMPPANIEN UUTISET JA TULEVAT TAPAHTUMAT:

Kuuntele YLE:n Takaisin Pasilaan podcast EM-kisajärjestelyistä Pietarissa! Mukana mm. YLE:n Pietarin-toimittaja Simo Ortamo sekä Suomen Pietarin konsulaatin konsuli Ville Linnala!

Perjantain kunniaksi haluaisimme jakaa Marimekon 70-vuotissynttäriesityksen.

Hauskaa viikonloppua!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]