SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #20

28.05.21

Julkaisemme perinteisesti perjantaisin Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

Haluaisimme kertoa Suomen Pietarin instituutin perinteisestä siivouspäivästä, joka järjestetään sisäpihallamme ensi viikon perjantaina! Insituutti jakaa tuolloin kirjallisuutta uusien kirjahankintojen tieltä.

Mikäli teiltä löytyy kotoa ylimääräisiä kirjoja, niin näitä voi tuoda 3.6. mennessä respaamme. Laitetaan kirjat kiertoon!

SUOMI-TALON VUOKRALAISTEN JA YHTEISTYÖKUMPPANIEN UUTISET JA TULEVAT TAPAHTUMAT:

Kuuntele YLE:n Takaisin Pasilaan podcast EM-kisajärjestelyistä Pietarissa! Mukana mm. YLE:n Pietarin-toimittaja Simo Ortamo sekä Suomen Pietarin konsulaatin konsuli Ville Linnala!

Perjantain kunniaksi haluaisimme jakaa Marimekon 70-vuotissynttäriesityksen.

Hauskaa viikonloppua!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

21.06.21

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin uusi podcast-jakso: johtaminen, yrityskulttuuri ja työelämä Venäjällä

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin podcast-sarjassa Ruplan kurssi keskustellaan mielenkiintoisten vieraiden kanssa Venäjän liiketoimintaympäristöstä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista suomalaisille yrityksille, käsitellään ajankohtaisia aiheita ja nostetaan esille uusia näkökulmia. Keskustelua ohjaa kauppakamarin viestintä- ja markkinointijohtaja Satu Niemelä. Ruplan kurssi -podcastin viidennessä jaksossa keskustellaan työelämästä, yrityskulttuurista ja johtajan roolista Venäjällä. Kuulemme siitä, miten hyvä yrityskulttuuri luodaan ja miten henkilöstöä sitoutetaan. […]


21.06.21

Finnish Business in St.Petersburg järjestetään joulukuussa

Vuoden suurin suomalais-venäläinen yritys- ja verkostoitumistapahtuma – Finnish Business in St. Petersburg järjestetään 2.12.2021 Pietarin Crowne Plazassa. Suomalais-Venäläinen kauppakamari on järjestänyt Finnish Business -tapahtumaa Venäjällä jo vuodesta 2011. Finnish Business koostuu vuosittain korkean tason yritysfoorumista ja B2B–verkostoitumistapahtumasta. Aiempina vuosina tapahtumaan on osallistunut yli 400 liike-elämän päättäjää Suomesta ja Venäjältä. Tämän vuoden tapahtuman päätoimialat ovat kestävä […]