SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #20

28.05.21

Julkaisemme perinteisesti perjantaisin Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

Haluaisimme kertoa Suomen Pietarin instituutin perinteisestä siivouspäivästä, joka järjestetään sisäpihallamme ensi viikon perjantaina! Insituutti jakaa tuolloin kirjallisuutta uusien kirjahankintojen tieltä.

Mikäli teiltä löytyy kotoa ylimääräisiä kirjoja, niin näitä voi tuoda 3.6. mennessä respaamme. Laitetaan kirjat kiertoon!

SUOMI-TALON VUOKRALAISTEN JA YHTEISTYÖKUMPPANIEN UUTISET JA TULEVAT TAPAHTUMAT:

Kuuntele YLE:n Takaisin Pasilaan podcast EM-kisajärjestelyistä Pietarissa! Mukana mm. YLE:n Pietarin-toimittaja Simo Ortamo sekä Suomen Pietarin konsulaatin konsuli Ville Linnala!

Perjantain kunniaksi haluaisimme jakaa Marimekon 70-vuotissynttäriesityksen.

Hauskaa viikonloppua!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.