SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #20

28.05.21

Julkaisemme perinteisesti perjantaisin Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

Haluaisimme kertoa Suomen Pietarin instituutin perinteisestä siivouspäivästä, joka järjestetään sisäpihallamme ensi viikon perjantaina! Insituutti jakaa tuolloin kirjallisuutta uusien kirjahankintojen tieltä.

Mikäli teiltä löytyy kotoa ylimääräisiä kirjoja, niin näitä voi tuoda 3.6. mennessä respaamme. Laitetaan kirjat kiertoon!

SUOMI-TALON VUOKRALAISTEN JA YHTEISTYÖKUMPPANIEN UUTISET JA TULEVAT TAPAHTUMAT:

Kuuntele YLE:n Takaisin Pasilaan podcast EM-kisajärjestelyistä Pietarissa! Mukana mm. YLE:n Pietarin-toimittaja Simo Ortamo sekä Suomen Pietarin konsulaatin konsuli Ville Linnala!

Perjantain kunniaksi haluaisimme jakaa Marimekon 70-vuotissynttäriesityksen.

Hauskaa viikonloppua!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.