SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

(ENG) Finnish Russian Chamber of Commerce Online Training: Electronic document management in Russia

1.6.2021

Russia has reputation of a highly bureaucratic society, where everything needs to be on paper, signed and stamped. This may still apply, but it is surprising, how much documentation in company administration can nowadays be processed online.

The speakers of the training will give overview of the Electronic document management (EDM) in Russia from the legislative and technical points of view and give useful advice on special requirements and Finnish companies already using EDM in Russia will share their experience.

Date and time: 01.06., 11.00-13.00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.