SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomen Pietarin instituutin perinteinen siivouspäivä

4.6.2021

Suomen Pietarin instituutti järjestää vuosittain perinteisen siivouspäivän, jonka puitteissa jaetaan kirjaston suomen-, venäjän-, englannin- ja ruotsinkielistä kirjallisuutta uusien kirjahankintojen tieltä.

Tänä vuonna siivouspäivä järjestetään Suomi-Talon sisäpihalla, tervetuloa!

Päivä ja aika: 4.6. klo 12-16JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.