SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomen Pietarin instituutin perinteinen siivouspäivä

4.6.2021

Suomen Pietarin instituutti järjestää vuosittain perinteisen siivouspäivän, jonka puitteissa jaetaan kirjaston suomen-, venäjän-, englannin- ja ruotsinkielistä kirjallisuutta uusien kirjahankintojen tieltä.

Tänä vuonna siivouspäivä järjestetään Suomi-Talon sisäpihalla, tervetuloa!

Päivä ja aika: 4.6. klo 12-16JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.