SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

(RUS) Marianne Kurton romaani Tristania esittelyssä Pietarissa

8.6.2021

Весь июнь в рамках конкурса библиотеки Маяковского «Читающий Петербург: Выбираем лучшего зарубежного писателя» будут проходить «Летние чтения» — творческие встречи с писателями-номинантами, актёрские читки, открытый ридинг и конкурс чтения вслух. 

8 июня в отделе литературы на иностранных языках библиотеки Маяковского пройдет читка отрывка из романа финской писательницы Марианны Куртто «Тристания».

— Марианна Куртто (Финляндия) «Тристания». Книгу и автора представят Анна Калдузова, Институт Финляндии, и представитель издательства “Поляндрия NoAge”. Читает Юлия Ахмедшина, Театр Дождей

Дата и время: 8 июня в 18:30JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.