SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

(RUS) Marianne Kurton romaani Tristania esittelyssä Pietarissa

8.6.2021

Весь июнь в рамках конкурса библиотеки Маяковского «Читающий Петербург: Выбираем лучшего зарубежного писателя» будут проходить «Летние чтения» — творческие встречи с писателями-номинантами, актёрские читки, открытый ридинг и конкурс чтения вслух. 

8 июня в отделе литературы на иностранных языках библиотеки Маяковского пройдет читка отрывка из романа финской писательницы Марианны Куртто «Тристания».

— Марианна Куртто (Финляндия) «Тристания». Книгу и автора представят Анна Калдузова, Институт Финляндии, и представитель издательства “Поляндрия NoAge”. Читает Юлия Ахмедшина, Театр Дождей

Дата и время: 8 июня в 18:30JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

21.06.21

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin uusi podcast-jakso: johtaminen, yrityskulttuuri ja työelämä Venäjällä

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin podcast-sarjassa Ruplan kurssi keskustellaan mielenkiintoisten vieraiden kanssa Venäjän liiketoimintaympäristöstä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista suomalaisille yrityksille, käsitellään ajankohtaisia aiheita ja nostetaan esille uusia näkökulmia. Keskustelua ohjaa kauppakamarin viestintä- ja markkinointijohtaja Satu Niemelä. Ruplan kurssi -podcastin viidennessä jaksossa keskustellaan työelämästä, yrityskulttuurista ja johtajan roolista Venäjällä. Kuulemme siitä, miten hyvä yrityskulttuuri luodaan ja miten henkilöstöä sitoutetaan. […]


21.06.21

Finnish Business in St.Petersburg järjestetään joulukuussa

Vuoden suurin suomalais-venäläinen yritys- ja verkostoitumistapahtuma – Finnish Business in St. Petersburg järjestetään 2.12.2021 Pietarin Crowne Plazassa. Suomalais-Venäläinen kauppakamari on järjestänyt Finnish Business -tapahtumaa Venäjällä jo vuodesta 2011. Finnish Business koostuu vuosittain korkean tason yritysfoorumista ja B2B–verkostoitumistapahtumasta. Aiempina vuosina tapahtumaan on osallistunut yli 400 liike-elämän päättäjää Suomesta ja Venäjältä. Tämän vuoden tapahtuman päätoimialat ovat kestävä […]