SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

(RUS) Marianne Kurton romaani Tristania esittelyssä Pietarissa

8.6.2021

Весь июнь в рамках конкурса библиотеки Маяковского «Читающий Петербург: Выбираем лучшего зарубежного писателя» будут проходить «Летние чтения» — творческие встречи с писателями-номинантами, актёрские читки, открытый ридинг и конкурс чтения вслух. 

8 июня в отделе литературы на иностранных языках библиотеки Маяковского пройдет читка отрывка из романа финской писательницы Марианны Куртто «Тристания».

— Марианна Куртто (Финляндия) «Тристания». Книгу и автора представят Анна Калдузова, Институт Финляндии, и представитель издательства “Поляндрия NoAge”. Читает Юлия Ахмедшина, Театр Дождей

Дата и время: 8 июня в 18:30JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.