SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Satu Oksanen Pietarin Suomi-Talon johtajaksi

07.06.21

Satu Oksanen (KTM) on valittu Pietarin Suomi-Talon johtajaksi ja hän aloittaa toimessaan elokuun alussa saatuaan työluvan Venäjälle. 

Sadulla on monipuolinen myynnin ja markkinoinnin sekä palveluliiketoiminnan kokemus Venäjältä ja hän tuntee Pietarin markkinat hyvin aiemman työkokemuksensa pohjalta. Satu on aiemmin työskennellyt hotellialan myynti- ja markkinointitehtävissä sekä tapahtumajärjestelyissä mm. Kämp Collectionissa Suomessa, Sokos- ja Corinthia -hotelleissa Pietarissa.

”Pietarin Suomi-Talo on kiinteistön uudistuksen jälkeen iskukunnossa ja odottaa nyt pandemian jälkeistä uutta alkua kansainvälisessä kaupassa, tiede-, taide- ja kulttuurielämän tapahtumien merkeissä. Nyt on aika panostaa uusasiakashankintaan, myyntiin ja markkinointiin sekä Suomi-Talon tunnettuuden parantamiseen, mihin Sadulla on erinomaiset valmiudet ja markkinatuntemus. Toivotan Satun tervetulleeksi Pietarin Suomi-Taloon!"

-Maaret Heiskari, 050-471 4774, hallituksen puheenjohtajaJAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.