SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Satu Oksanen Pietarin Suomi-Talon johtajaksi

07.06.21

Satu Oksanen (KTM) on valittu Pietarin Suomi-Talon johtajaksi ja hän aloittaa toimessaan elokuun alussa saatuaan työluvan Venäjälle. 

Sadulla on monipuolinen myynnin ja markkinoinnin sekä palveluliiketoiminnan kokemus Venäjältä ja hän tuntee Pietarin markkinat hyvin aiemman työkokemuksensa pohjalta. Satu on aiemmin työskennellyt hotellialan myynti- ja markkinointitehtävissä sekä tapahtumajärjestelyissä mm. Kämp Collectionissa Suomessa, Sokos- ja Corinthia -hotelleissa Pietarissa.

”Pietarin Suomi-Talo on kiinteistön uudistuksen jälkeen iskukunnossa ja odottaa nyt pandemian jälkeistä uutta alkua kansainvälisessä kaupassa, tiede-, taide- ja kulttuurielämän tapahtumien merkeissä. Nyt on aika panostaa uusasiakashankintaan, myyntiin ja markkinointiin sekä Suomi-Talon tunnettuuden parantamiseen, mihin Sadulla on erinomaiset valmiudet ja markkinatuntemus. Toivotan Satun tervetulleeksi Pietarin Suomi-Taloon!"

-Maaret Heiskari, 050-471 4774, hallituksen puheenjohtajaJAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]