SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Satu Oksanen Pietarin Suomi-Talon johtajaksi

07.06.21

Satu Oksanen (KTM) on valittu Pietarin Suomi-Talon johtajaksi ja hän aloittaa toimessaan elokuun alussa saatuaan työluvan Venäjälle. 

Sadulla on monipuolinen myynnin ja markkinoinnin sekä palveluliiketoiminnan kokemus Venäjältä ja hän tuntee Pietarin markkinat hyvin aiemman työkokemuksensa pohjalta. Satu on aiemmin työskennellyt hotellialan myynti- ja markkinointitehtävissä sekä tapahtumajärjestelyissä mm. Kämp Collectionissa Suomessa, Sokos- ja Corinthia -hotelleissa Pietarissa.

”Pietarin Suomi-Talo on kiinteistön uudistuksen jälkeen iskukunnossa ja odottaa nyt pandemian jälkeistä uutta alkua kansainvälisessä kaupassa, tiede-, taide- ja kulttuurielämän tapahtumien merkeissä. Nyt on aika panostaa uusasiakashankintaan, myyntiin ja markkinointiin sekä Suomi-Talon tunnettuuden parantamiseen, mihin Sadulla on erinomaiset valmiudet ja markkinatuntemus. Toivotan Satun tervetulleeksi Pietarin Suomi-Taloon!"

-Maaret Heiskari, 050-471 4774, hallituksen puheenjohtajaJAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

21.06.21

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin uusi podcast-jakso: johtaminen, yrityskulttuuri ja työelämä Venäjällä

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin podcast-sarjassa Ruplan kurssi keskustellaan mielenkiintoisten vieraiden kanssa Venäjän liiketoimintaympäristöstä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista suomalaisille yrityksille, käsitellään ajankohtaisia aiheita ja nostetaan esille uusia näkökulmia. Keskustelua ohjaa kauppakamarin viestintä- ja markkinointijohtaja Satu Niemelä. Ruplan kurssi -podcastin viidennessä jaksossa keskustellaan työelämästä, yrityskulttuurista ja johtajan roolista Venäjällä. Kuulemme siitä, miten hyvä yrityskulttuuri luodaan ja miten henkilöstöä sitoutetaan. […]


21.06.21

Finnish Business in St.Petersburg järjestetään joulukuussa

Vuoden suurin suomalais-venäläinen yritys- ja verkostoitumistapahtuma – Finnish Business in St. Petersburg järjestetään 2.12.2021 Pietarin Crowne Plazassa. Suomalais-Venäläinen kauppakamari on järjestänyt Finnish Business -tapahtumaa Venäjällä jo vuodesta 2011. Finnish Business koostuu vuosittain korkean tason yritysfoorumista ja B2B–verkostoitumistapahtumasta. Aiempina vuosina tapahtumaan on osallistunut yli 400 liike-elämän päättäjää Suomesta ja Venäjältä. Tämän vuoden tapahtuman päätoimialat ovat kestävä […]