SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomen Moskovan suurlähetystön keskustelukerho

9.6.2021

Suomen Moskovan suurlähetystön online-keskustelukerho niille, jotka haluavat oppia sujuvaa suomea!

Keskustelukerho järjestetään Zoomissa ja sen aiheina ovat urheilu ja terveys. Kerhoa vetää venäjän kielen kääntäjä Toni, joka on matkaillut Venäjällä jo yli 10 vuotta ja asunut Moskovassa kahdeksan kuukautta. Moderaattorina toimii Suomen Moskovan suurlähetystön kulttuurikoordinaattori Tatiana Tovaras.

Päivä ja aika: 9.6. klo 19.00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.