SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomen Moskovan suurlähetystön keskustelukerho

9.6.2021

Suomen Moskovan suurlähetystön online-keskustelukerho niille, jotka haluavat oppia sujuvaa suomea!

Keskustelukerho järjestetään Zoomissa ja sen aiheina ovat urheilu ja terveys. Kerhoa vetää venäjän kielen kääntäjä Toni, joka on matkaillut Venäjällä jo yli 10 vuotta ja asunut Moskovassa kahdeksan kuukautta. Moderaattorina toimii Suomen Moskovan suurlähetystön kulttuurikoordinaattori Tatiana Tovaras.

Päivä ja aika: 9.6. klo 19.00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.