SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomen Moskovan suurlähetystön keskustelukerho

9.6.2021

Suomen Moskovan suurlähetystön online-keskustelukerho niille, jotka haluavat oppia sujuvaa suomea!

Keskustelukerho järjestetään Zoomissa ja sen aiheina ovat urheilu ja terveys. Kerhoa vetää venäjän kielen kääntäjä Toni, joka on matkaillut Venäjällä jo yli 10 vuotta ja asunut Moskovassa kahdeksan kuukautta. Moderaattorina toimii Suomen Moskovan suurlähetystön kulttuurikoordinaattori Tatiana Tovaras.

Päivä ja aika: 9.6. klo 19.00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

21.06.21

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin uusi podcast-jakso: johtaminen, yrityskulttuuri ja työelämä Venäjällä

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin podcast-sarjassa Ruplan kurssi keskustellaan mielenkiintoisten vieraiden kanssa Venäjän liiketoimintaympäristöstä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista suomalaisille yrityksille, käsitellään ajankohtaisia aiheita ja nostetaan esille uusia näkökulmia. Keskustelua ohjaa kauppakamarin viestintä- ja markkinointijohtaja Satu Niemelä. Ruplan kurssi -podcastin viidennessä jaksossa keskustellaan työelämästä, yrityskulttuurista ja johtajan roolista Venäjällä. Kuulemme siitä, miten hyvä yrityskulttuuri luodaan ja miten henkilöstöä sitoutetaan. […]


21.06.21

Finnish Business in St.Petersburg järjestetään joulukuussa

Vuoden suurin suomalais-venäläinen yritys- ja verkostoitumistapahtuma – Finnish Business in St. Petersburg järjestetään 2.12.2021 Pietarin Crowne Plazassa. Suomalais-Venäläinen kauppakamari on järjestänyt Finnish Business -tapahtumaa Venäjällä jo vuodesta 2011. Finnish Business koostuu vuosittain korkean tason yritysfoorumista ja B2B–verkostoitumistapahtumasta. Aiempina vuosina tapahtumaan on osallistunut yli 400 liike-elämän päättäjää Suomesta ja Venäjältä. Tämän vuoden tapahtuman päätoimialat ovat kestävä […]