SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

(RUS) Клуб ФРТП: Как преуспеть в бизнесе с финскими партнерами? Особенности финской деловой культуры

16.6.2021

Как вести успешный бизнес с финнами? Каковы особенности финской деловой культуры? Обладаете ли вы культурным интеллектом и умеете ли вы применять его в стратегии коммуникации?

На мероприятии будут обсуждаться успехи и трудности во взаимодействии финской и российской деловых культур. Мы поговорим также об отличиях финской и российской деловой культуры. Надеемся, что после клуба каждый из участников поймет, что он/она может делать для выстраивания успешной коммуникации и создания единой бизнес-культуры.

Дата и время: 16 июня с 11:00 до 13:00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

21.06.21

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin uusi podcast-jakso: johtaminen, yrityskulttuuri ja työelämä Venäjällä

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin podcast-sarjassa Ruplan kurssi keskustellaan mielenkiintoisten vieraiden kanssa Venäjän liiketoimintaympäristöstä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista suomalaisille yrityksille, käsitellään ajankohtaisia aiheita ja nostetaan esille uusia näkökulmia. Keskustelua ohjaa kauppakamarin viestintä- ja markkinointijohtaja Satu Niemelä. Ruplan kurssi -podcastin viidennessä jaksossa keskustellaan työelämästä, yrityskulttuurista ja johtajan roolista Venäjällä. Kuulemme siitä, miten hyvä yrityskulttuuri luodaan ja miten henkilöstöä sitoutetaan. […]


21.06.21

Finnish Business in St.Petersburg järjestetään joulukuussa

Vuoden suurin suomalais-venäläinen yritys- ja verkostoitumistapahtuma – Finnish Business in St. Petersburg järjestetään 2.12.2021 Pietarin Crowne Plazassa. Suomalais-Venäläinen kauppakamari on järjestänyt Finnish Business -tapahtumaa Venäjällä jo vuodesta 2011. Finnish Business koostuu vuosittain korkean tason yritysfoorumista ja B2B–verkostoitumistapahtumasta. Aiempina vuosina tapahtumaan on osallistunut yli 400 liike-elämän päättäjää Suomesta ja Venäjältä. Tämän vuoden tapahtuman päätoimialat ovat kestävä […]