SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

(RUS) Клуб ФРТП: Как преуспеть в бизнесе с финскими партнерами? Особенности финской деловой культуры

16.6.2021

Как вести успешный бизнес с финнами? Каковы особенности финской деловой культуры? Обладаете ли вы культурным интеллектом и умеете ли вы применять его в стратегии коммуникации?

На мероприятии будут обсуждаться успехи и трудности во взаимодействии финской и российской деловых культур. Мы поговорим также об отличиях финской и российской деловой культуры. Надеемся, что после клуба каждый из участников поймет, что он/она может делать для выстраивания успешной коммуникации и создания единой бизнес-культуры.

Дата и время: 16 июня с 11:00 до 13:00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.