SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

(RUS) Клуб ФРТП: Как преуспеть в бизнесе с финскими партнерами? Особенности финской деловой культуры

16.6.2021

Как вести успешный бизнес с финнами? Каковы особенности финской деловой культуры? Обладаете ли вы культурным интеллектом и умеете ли вы применять его в стратегии коммуникации?

На мероприятии будут обсуждаться успехи и трудности во взаимодействии финской и российской деловых культур. Мы поговорим также об отличиях финской и российской деловой культуры. Надеемся, что после клуба каждый из участников поймет, что он/она может делать для выстраивания успешной коммуникации и создания единой бизнес-культуры.

Дата и время: 16 июня с 11:00 до 13:00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.