SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #23

11.06.21

Julkaisemme perinteisesti perjantaisin Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

SUOMI-TALON VUOKRALAISTEN JA YHTEISTYÖKUMPPANIEN UUTISET JA TULEVAT TAPAHTUMAT:

Järjestämme yhdessä kauppakamarin kanssa virtuaalivierailun Suomi-Taloon, minkä yhteydessä kerromme ympäröivän alueen suomalaisista juurista, sekä esittelemme palveluitamme ja vuokralaistemme toimintaa! Tervetuloa mukaan!

Suomen Pietarin instituutin kauden viimeiset keskustelukerhot järjestetään 15. ja 22. kesäkuuta, ilmoittaudu mukaan!

Meillä on ilo jakaa Suomen Pietarin-pääkonsulaatin sivut, jonne on koottu hyödyllistä tietoa maahantulosääntöihin, matkustamiseen ja koronavirustilanteeseen liittyen. Käy tutustumassa!

Huomioithan, että vastaanottomme on kiinni 14.6. Oikein iloista pidennettyä viikonloppua!
JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

21.06.21

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin uusi podcast-jakso: johtaminen, yrityskulttuuri ja työelämä Venäjällä

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin podcast-sarjassa Ruplan kurssi keskustellaan mielenkiintoisten vieraiden kanssa Venäjän liiketoimintaympäristöstä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista suomalaisille yrityksille, käsitellään ajankohtaisia aiheita ja nostetaan esille uusia näkökulmia. Keskustelua ohjaa kauppakamarin viestintä- ja markkinointijohtaja Satu Niemelä. Ruplan kurssi -podcastin viidennessä jaksossa keskustellaan työelämästä, yrityskulttuurista ja johtajan roolista Venäjällä. Kuulemme siitä, miten hyvä yrityskulttuuri luodaan ja miten henkilöstöä sitoutetaan. […]


21.06.21

Finnish Business in St.Petersburg järjestetään joulukuussa

Vuoden suurin suomalais-venäläinen yritys- ja verkostoitumistapahtuma – Finnish Business in St. Petersburg järjestetään 2.12.2021 Pietarin Crowne Plazassa. Suomalais-Venäläinen kauppakamari on järjestänyt Finnish Business -tapahtumaa Venäjällä jo vuodesta 2011. Finnish Business koostuu vuosittain korkean tason yritysfoorumista ja B2B–verkostoitumistapahtumasta. Aiempina vuosina tapahtumaan on osallistunut yli 400 liike-elämän päättäjää Suomesta ja Venäjältä. Tämän vuoden tapahtuman päätoimialat ovat kestävä […]