SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #23

11.06.21

Julkaisemme perinteisesti perjantaisin Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

SUOMI-TALON VUOKRALAISTEN JA YHTEISTYÖKUMPPANIEN UUTISET JA TULEVAT TAPAHTUMAT:

Järjestämme yhdessä kauppakamarin kanssa virtuaalivierailun Suomi-Taloon, minkä yhteydessä kerromme ympäröivän alueen suomalaisista juurista, sekä esittelemme palveluitamme ja vuokralaistemme toimintaa! Tervetuloa mukaan!

Suomen Pietarin instituutin kauden viimeiset keskustelukerhot järjestetään 15. ja 22. kesäkuuta, ilmoittaudu mukaan!

Meillä on ilo jakaa Suomen Pietarin-pääkonsulaatin sivut, jonne on koottu hyödyllistä tietoa maahantulosääntöihin, matkustamiseen ja koronavirustilanteeseen liittyen. Käy tutustumassa!

Huomioithan, että vastaanottomme on kiinni 14.6. Oikein iloista pidennettyä viikonloppua!
JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.