SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #23

11.06.21

Julkaisemme perinteisesti perjantaisin Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

SUOMI-TALON VUOKRALAISTEN JA YHTEISTYÖKUMPPANIEN UUTISET JA TULEVAT TAPAHTUMAT:

Järjestämme yhdessä kauppakamarin kanssa virtuaalivierailun Suomi-Taloon, minkä yhteydessä kerromme ympäröivän alueen suomalaisista juurista, sekä esittelemme palveluitamme ja vuokralaistemme toimintaa! Tervetuloa mukaan!

Suomen Pietarin instituutin kauden viimeiset keskustelukerhot järjestetään 15. ja 22. kesäkuuta, ilmoittaudu mukaan!

Meillä on ilo jakaa Suomen Pietarin-pääkonsulaatin sivut, jonne on koottu hyödyllistä tietoa maahantulosääntöihin, matkustamiseen ja koronavirustilanteeseen liittyen. Käy tutustumassa!

Huomioithan, että vastaanottomme on kiinni 14.6. Oikein iloista pidennettyä viikonloppua!
JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]