SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin klubi: Virtuaalivierailu Suomi-Taloon Pietarissa

17.6.2021

Miten olisi pieni matka Pietariin?

Yhdessä Suomalais-Venäläisen kauppakamarin kanssa, toivotamme teitä tervetulleeksi online-kierrokselle Suomi-Taloon, Pietarin suomalaiseen sydämeen. Vierailulla saamme nähdä Suomi-Talon vastaremontoidut hienot tilat, tapaamme talon vuokralaisia ja henkilökuntaa ja tietysti kuulemme mitä Pietariin kuuluu. Tule mukaan nojatuolimatkalle, nauti ja osallistu keskusteluun linjoilla, tällä matkalla et tarvitse edes viisumia!

Päivä ja aika: 17.6.2021, klo 14:00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]