SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin klubi: Virtuaalivierailu Suomi-Taloon Pietarissa

17.6.2021

Miten olisi pieni matka Pietariin?

Yhdessä Suomalais-Venäläisen kauppakamarin kanssa, toivotamme teitä tervetulleeksi online-kierrokselle Suomi-Taloon, Pietarin suomalaiseen sydämeen. Vierailulla saamme nähdä Suomi-Talon vastaremontoidut hienot tilat, tapaamme talon vuokralaisia ja henkilökuntaa ja tietysti kuulemme mitä Pietariin kuuluu. Tule mukaan nojatuolimatkalle, nauti ja osallistu keskusteluun linjoilla, tällä matkalla et tarvitse edes viisumia!

Päivä ja aika: 17.6.2021, klo 14:00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.