SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

(ENG) Finnish Russian Chamber of Commerce Online: Finnish companies’ business meetings with Moscow real estate developers

21.6.2021

The Embassy of Finland in Moscow and Finnish-Russian Chamber of Commerce invite Finnish companies – producers of equipment, technologies, materials and services for design, construction companies, interiors and internal engineering companies to join business meetings with leading Moscow developers..

Russian companies will present the procurement needs of their current real estate development projects, Finnish companies will present their solutions.

The meetings will take place in Moscow in companies’ offices, offline. More detailed information about location will be provided to participants.

Date: 21.6.2021JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.