SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

(ENG) Finnish Russian Chamber of Commerce Online: Finnish companies’ business meetings with Moscow real estate developers

21.6.2021

The Embassy of Finland in Moscow and Finnish-Russian Chamber of Commerce invite Finnish companies – producers of equipment, technologies, materials and services for design, construction companies, interiors and internal engineering companies to join business meetings with leading Moscow developers..

Russian companies will present the procurement needs of their current real estate development projects, Finnish companies will present their solutions.

The meetings will take place in Moscow in companies’ offices, offline. More detailed information about location will be provided to participants.

Date: 21.6.2021JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]