SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Finnish Business in St.Petersburg järjestetään joulukuussa

21.06.21

Vuoden suurin suomalais-venäläinen yritys- ja verkostoitumistapahtuma – Finnish Business in St. Petersburg järjestetään 2.12.2021 Pietarin Crowne Plazassa.

Suomalais-Venäläinen kauppakamari on järjestänyt Finnish Business -tapahtumaa Venäjällä jo vuodesta 2011. Finnish Business koostuu vuosittain korkean tason yritysfoorumista ja B2B–verkostoitumistapahtumasta. Aiempina vuosina tapahtumaan on osallistunut yli 400 liike-elämän päättäjää Suomesta ja Venäjältä.

Tämän vuoden tapahtuman päätoimialat ovat kestävä kehitys, digitalisaatio, rakentaminen, terveysala ja metsäala. Suomalais-Venäläinen kauppakamari toivottaa tervetulleiksi mukaan kaikki suomalaiset yritykset ja toimialat.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

29.07.21

Suomen Pietarin instituutin kirjasto avautuu kesätauon jälkeen!

Ensi viikosta lähtien, 3. elokuuta, instituutin kirjasto avautuu jälleen perinteisen kesätauon jälkeen! Kirjasto on auki kaksi kertaa viikossa, aina tiistaisin klo 10-18 ja torstaisin klo 12-20. Suomen Pietarin instituutin yhteydessä toimiva kirjasto talon katutasossa on kuin suomalainen olohuone keskellä vilkkainta Pietaria. Lainattavissa on suomen-, venäjän-, englannin- ja ruotsinkielistä kauno- ja tietokirjallisuutta, lastenkirjallisuutta, oppi- ja sanakirjoja […]


26.07.21

Kierrätetyt jätteet Suomi-Talossa 2020-2021

Suomi-Talon vuokralaisilla on ollut mahdollisuus kierrättää jätteet kaikissa julkisissa tiloissamme jo reilun vuoden. Vuoden 2020 helmikuusta lähtien olemme kierrättäneet yhteensä: 144 kg paperia ja pahvia, 34 kg muovia, 17 kg lasia, 12 kg mustekasetteja ja 7 kg paristoja. Vaikka Suomessa kierrättäminen on jo pitkälti rutiini, Pietarissa se usein vaatii hieman ponnistuksia. Onneksi kierrätyspisteitä on pikkuhiljaa […]