SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin uusi podcast-jakso: johtaminen, yrityskulttuuri ja työelämä Venäjällä

21.06.21

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin podcast-sarjassa Ruplan kurssi keskustellaan mielenkiintoisten vieraiden kanssa Venäjän liiketoimintaympäristöstä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista suomalaisille yrityksille, käsitellään ajankohtaisia aiheita ja nostetaan esille uusia näkökulmia. Keskustelua ohjaa kauppakamarin viestintä- ja markkinointijohtaja Satu Niemelä.

Ruplan kurssi -podcastin viidennessä jaksossa keskustellaan työelämästä, yrityskulttuurista ja johtajan roolista Venäjällä. Kuulemme siitä, miten hyvä yrityskulttuuri luodaan ja miten henkilöstöä sitoutetaan.

Studiossa Satu Niemelän kanssa ovat keskustelemassa Isku Russian ja Isku Kazakstanin toimitusjohtaja Natalia Salonen ja Suomalais-Venäläisen kauppakamarin toimitusjohtaja Jaana Rekolainen. Lähetyksessä vierailee myös Itella Russian toimitusjohtaja Jussi Kuutsa Moskovasta.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

29.07.21

Suomen Pietarin instituutin kirjasto avautuu kesätauon jälkeen!

Ensi viikosta lähtien, 3. elokuuta, instituutin kirjasto avautuu jälleen perinteisen kesätauon jälkeen! Kirjasto on auki kaksi kertaa viikossa, aina tiistaisin klo 10-18 ja torstaisin klo 12-20. Suomen Pietarin instituutin yhteydessä toimiva kirjasto talon katutasossa on kuin suomalainen olohuone keskellä vilkkainta Pietaria. Lainattavissa on suomen-, venäjän-, englannin- ja ruotsinkielistä kauno- ja tietokirjallisuutta, lastenkirjallisuutta, oppi- ja sanakirjoja […]


26.07.21

Kierrätetyt jätteet Suomi-Talossa 2020-2021

Suomi-Talon vuokralaisilla on ollut mahdollisuus kierrättää jätteet kaikissa julkisissa tiloissamme jo reilun vuoden. Vuoden 2020 helmikuusta lähtien olemme kierrättäneet yhteensä: 144 kg paperia ja pahvia, 34 kg muovia, 17 kg lasia, 12 kg mustekasetteja ja 7 kg paristoja. Vaikka Suomessa kierrättäminen on jo pitkälti rutiini, Pietarissa se usein vaatii hieman ponnistuksia. Onneksi kierrätyspisteitä on pikkuhiljaa […]