SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomen Pietarin instituutin kirjasto kesälomalla 25.6. – 2.8.2021

21.06.21

Suomen Pietarin instituutin kirjasto on suljettu 25.6.-2.8.2021. Ovet avataan jälleen 3. elokuuta.

Mikäli ette ehdi palauttamaan kirjoja 25. kesäkuuta mennessä, voitte uusia ne lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen: info@instfin.ru.JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.