SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Uusi vuokralainen Suomi-Talossa: Urals Legal

02.07.2021

Urals Legal on yksi suurimmista venäläisistä asianajotoimistoista, joka tarjoaa lakipalveluja Venäjän lisäksi IVY-maissa, Euroopassa, Aasiassa sekä Yhdysvalloissa.

Urals Legalin toimintaa ohjaavat kansainväliset standardit ja ohjeet, ja sen tiimi muodostuu erittäin ammattitaitoisista asiantuntijoista. Asianajotoimisto tarjoaa juridista tukea Venäjällä toimiville suomalaisille ja muille ulkomaalaisille yrityksille.

Toivotamme koko yhteisömme puolesta Urals Legal lämpimästi tervetulleeksi Suomi-Taloon!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]