SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Uusi vuokralainen Suomi-Talossa: Urals Legal

02.07.2021

Urals Legal on yksi suurimmista venäläisistä asianajotoimistoista, joka tarjoaa lakipalveluja Venäjän lisäksi IVY-maissa, Euroopassa, Aasiassa sekä Yhdysvalloissa.

Urals Legalin toimintaa ohjaavat kansainväliset standardit ja ohjeet, ja sen tiimi muodostuu erittäin ammattitaitoisista asiantuntijoista. Asianajotoimisto tarjoaa juridista tukea Venäjällä toimiville suomalaisille ja muille ulkomaalaisille yrityksille.

Toivotamme koko yhteisömme puolesta Urals Legal lämpimästi tervetulleeksi Suomi-Taloon!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.