SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Kierrätetyt jätteet Suomi-Talossa 2020-2021

26.07.21

Suomi-Talon vuokralaisilla on ollut mahdollisuus kierrättää jätteet kaikissa julkisissa tiloissamme jo reilun vuoden.

Vuoden 2020 helmikuusta lähtien olemme kierrättäneet yhteensä: 144 kg paperia ja pahvia, 34 kg muovia, 17 kg lasia, 12 kg mustekasetteja ja 7 kg paristoja.

Vaikka Suomessa kierrättäminen on jo pitkälti rutiini, Pietarissa se usein vaatii hieman ponnistuksia. Onneksi kierrätyspisteitä on pikkuhiljaa alkanut ilmestyä taloyhtiöiden pihoille, ja toivommekin, että lajittelu olisi osa arkipäivää työpaikkojen lisäksi myös kotona.

Olemme keränneet muutamia linkkejä, joiden takaa löytyy kattavasti tietoa mm. kaupungissa järjestettävistä säännöllisistä kierrätyskampanjoista ja eri alueiden lajittelupisteistä:

- rcycle.net kattavasti yleistä tietoa kierrätyksestä

- recyclemap.ru karttaan merkattu Pietarissa sijaitsevat kierrätyspisteet

- rsbor.ru listattu kaikki kaupungissa järjestettävät kierrätyskampanjat

Pyritään jatkamaan ja ylläpitämään jo Suomesta tuttuja tottumuksia myös täällä Pietarissa!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.