SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Kierrätetyt jätteet Suomi-Talossa 2020-2021

26.07.21

Suomi-Talon vuokralaisilla on ollut mahdollisuus kierrättää jätteet kaikissa julkisissa tiloissamme jo reilun vuoden.

Vuoden 2020 helmikuusta lähtien olemme kierrättäneet yhteensä: 144 kg paperia ja pahvia, 34 kg muovia, 17 kg lasia, 12 kg mustekasetteja ja 7 kg paristoja.

Vaikka Suomessa kierrättäminen on jo pitkälti rutiini, Pietarissa se usein vaatii hieman ponnistuksia. Onneksi kierrätyspisteitä on pikkuhiljaa alkanut ilmestyä taloyhtiöiden pihoille, ja toivommekin, että lajittelu olisi osa arkipäivää työpaikkojen lisäksi myös kotona.

Olemme keränneet muutamia linkkejä, joiden takaa löytyy kattavasti tietoa mm. kaupungissa järjestettävistä säännöllisistä kierrätyskampanjoista ja eri alueiden lajittelupisteistä:

- rcycle.net kattavasti yleistä tietoa kierrätyksestä

- recyclemap.ru karttaan merkattu Pietarissa sijaitsevat kierrätyspisteet

- rsbor.ru listattu kaikki kaupungissa järjestettävät kierrätyskampanjat

Pyritään jatkamaan ja ylläpitämään jo Suomesta tuttuja tottumuksia myös täällä Pietarissa!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]