SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomen Pietarin instituutin kirjasto avautuu kesätauon jälkeen!

29.07.21

Ensi viikosta lähtien, 3. elokuuta, instituutin kirjasto avautuu jälleen perinteisen kesätauon jälkeen!

Kirjasto on auki kaksi kertaa viikossa, aina tiistaisin klo 10-18 ja torstaisin klo 12-20.

Suomen Pietarin instituutin yhteydessä toimiva kirjasto talon katutasossa on kuin suomalainen olohuone keskellä vilkkainta Pietaria. Lainattavissa on suomen-, venäjän-, englannin- ja ruotsinkielistä kauno- ja tietokirjallisuutta, lastenkirjallisuutta, oppi- ja sanakirjoja sekä suomalaisia sanoma- ja aikakauslehtiä. Kirjasto on avoin kaikille ja toivottaa tervetulleeksi hakemaan kotilainoja tai jäämään viihtymään rauhalliseen ympäristöön.

Lämpimästi tervetuloa!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.