SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomen Pietarin instituutin kirjasto avautuu kesätauon jälkeen!

29.07.21

Ensi viikosta lähtien, 3. elokuuta, instituutin kirjasto avautuu jälleen perinteisen kesätauon jälkeen!

Kirjasto on auki kaksi kertaa viikossa, aina tiistaisin klo 10-18 ja torstaisin klo 12-20.

Suomen Pietarin instituutin yhteydessä toimiva kirjasto talon katutasossa on kuin suomalainen olohuone keskellä vilkkainta Pietaria. Lainattavissa on suomen-, venäjän-, englannin- ja ruotsinkielistä kauno- ja tietokirjallisuutta, lastenkirjallisuutta, oppi- ja sanakirjoja sekä suomalaisia sanoma- ja aikakauslehtiä. Kirjasto on avoin kaikille ja toivottaa tervetulleeksi hakemaan kotilainoja tai jäämään viihtymään rauhalliseen ympäristöön.

Lämpimästi tervetuloa!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]