SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomen Pietarin instituutin kirjasto avautuu kesätauon jälkeen!

29.07.21

Ensi viikosta lähtien, 3. elokuuta, instituutin kirjasto avautuu jälleen perinteisen kesätauon jälkeen!

Kirjasto on auki kaksi kertaa viikossa, aina tiistaisin klo 10-18 ja torstaisin klo 12-20.

Suomen Pietarin instituutin yhteydessä toimiva kirjasto talon katutasossa on kuin suomalainen olohuone keskellä vilkkainta Pietaria. Lainattavissa on suomen-, venäjän-, englannin- ja ruotsinkielistä kauno- ja tietokirjallisuutta, lastenkirjallisuutta, oppi- ja sanakirjoja sekä suomalaisia sanoma- ja aikakauslehtiä. Kirjasto on avoin kaikille ja toivottaa tervetulleeksi hakemaan kotilainoja tai jäämään viihtymään rauhalliseen ympäristöön.

Lämpimästi tervetuloa!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.