SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #33

16.08.21

Toivottavasti kesänne on tähän mennessä mennyt hienosti ja olette nauttineet upeista keleistä! Meillä on ilo jatkaa perinteistä uutispäivitystämme, ja heti alkuun haluaisimme jakaa Suomi-Talon uuden johtajan, Satu Oksanen tervehdyksen:

Hyvät Suomi-Talolaiset, tervehdys täältä Suomi-Talon toimistosta!

Pari viikkoa elämää Pietarissa on jo takana. On ilo saada työskennellä upeassa historiallisessa rakennuksessa Pietarin sydämessä. 

Pietari on tuttu paikka - asuin ja työskentelin täällä vuosina 2002-2013 - mutta toki paljon on täälläkin ehtinyt muuttua kahdeksan Suomessa vietetyn vuoden aikana. Asioiden hoitaminen on mielestäni helpottunut ja on sujuvampaa nykyään. Toivon osaltani, että te puolestanne koette Suomi-Talon palvelut ja kollektiivin helpottavan oman yrityksenne ja/tai toimintanne arkea.
 
Osan teistä olenkin jo tavannut, mutta moni on vielä kesälomalla tai etätöissä. Tulettehan käymään tai otatte yhteyttä, kun taas olette paikan päällä. Toivon, että pääsen pian tutustumaan teihin kaikkiin.
 
Oikein mukavaa elokuun jatkoa!

SUOMI-TALON VUOKRALAISTEN JA YHTEISTYÖKUMPPANIEN UUTISET JA TULEVAT TAPAHTUMAT:

Suomen Pietarin instituutin johtaja Sani Kontula-Webb pitää Ateneum Teema -etäluennon aiheesta Pietarin taideakatemia — Ilja Repinin opinahjo ja venäläisen taiteen kehto.

Luennolle on vapaa pääsy, tervetuloa!

Festivaalin ensimmäinen ohjelma on jo tämän viikon lauantaina 21.8. klo 16, liity mukaan!

Meillä on ilo jakaa vuosittain ilmestyvä opas suomalaisesta liike-elämästä, joka on valmisteltu Venäjän federaation kaupallisen edustuston toimesta. Huomaathan, että opas on venäjäksi.
JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]