SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Musiikin ja runouden online-festivaali Kohti Viipuria -avajaiskonsertti

21.8.2021

Neljästoista musiikin ja runouden festivaali Kohti Viipuria toteutuu verkkotapahtumana 21.-28. elokuuta 2021. Festivaalin konsertit esitetään suorana lähetyksenä Suomen Pietarin instituutin Youtube-kanavalla и Facebook-tiilillä.

Kohti Viipuria -festivaalin tehtävänä on kansainvälisten kulttuuriperinteiden ja Karjalankannaksen ainutlaatuisen luovan ympäristön vaaliminen ja henkiin herättäminen. Festivaalin ohjelmisto huomioi merkittävien säveltäjien, runoilijoiden ja taiteilijoiden vuosipäivät tuoden esiin etenkin heitä, joiden elämään ja tuotantoon Karjalankannas on vaikuttanut.

Suorat konserttilähetykset toteutetaan Terijoen musiikkikoulusta, Repinin Penaty-huvilan museosta, Viipurin Pietari-Paavalin kirkosta ja Alvar Aallon kirjastosta Viipurissa.

21 elokuuta klo 16.00 on festivaalin avajaiskonsertti, tervetuloa!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]