SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Musiikin ja runouden online-festivaali Kohti Viipuria -avajaiskonsertti

21.8.2021

Neljästoista musiikin ja runouden festivaali Kohti Viipuria toteutuu verkkotapahtumana 21.-28. elokuuta 2021. Festivaalin konsertit esitetään suorana lähetyksenä Suomen Pietarin instituutin Youtube-kanavalla и Facebook-tiilillä.

Kohti Viipuria -festivaalin tehtävänä on kansainvälisten kulttuuriperinteiden ja Karjalankannaksen ainutlaatuisen luovan ympäristön vaaliminen ja henkiin herättäminen. Festivaalin ohjelmisto huomioi merkittävien säveltäjien, runoilijoiden ja taiteilijoiden vuosipäivät tuoden esiin etenkin heitä, joiden elämään ja tuotantoon Karjalankannas on vaikuttanut.

Suorat konserttilähetykset toteutetaan Terijoen musiikkikoulusta, Repinin Penaty-huvilan museosta, Viipurin Pietari-Paavalin kirkosta ja Alvar Aallon kirjastosta Viipurissa.

21 elokuuta klo 16.00 on festivaalin avajaiskonsertti, tervetuloa!JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.