SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Repin ja Pietarin taideakatemia – etäluento

18.8.2021

Suomen Pietarin instituutin johtaja, taidehistorioitsija Sani Kontula-Webb, pitää Ateneum Teema -etäluennon aiheesta Pietarin taideakatemia — Ilja Repinin opinahjo ja venäläisen taiteen kehto.

Luento järjestetään Ateneumin taidemuseossa pidettävän Repin-näyttelyn yhteydessä.

Luennolle on vapaa pääsy.

Päivä ja aika: 18 elokuuta klo 18.00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.