SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Repin ja Pietarin taideakatemia – etäluento

18.8.2021

Suomen Pietarin instituutin johtaja, taidehistorioitsija Sani Kontula-Webb, pitää Ateneum Teema -etäluennon aiheesta Pietarin taideakatemia — Ilja Repinin opinahjo ja venäläisen taiteen kehto.

Luento järjestetään Ateneumin taidemuseossa pidettävän Repin-näyttelyn yhteydessä.

Luennolle on vapaa pääsy.

Päivä ja aika: 18 elokuuta klo 18.00JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.