SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #34

24.08.2021

Julkaisemme perinteisesti viikoittain Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

Jaamme valloittavan kesätyöntekijämme Taisian blogin, jossa hän kuvailee kokemuksiaan suomi-talolaisena.
 
Olemme valtavan kiitollisia, että olet Taisia toiminut apunamme koko kesän, ja toivotamme mitä mieleenpainuvimpia kokemuksia sinulle jatkossa!

SUOMI-TALON VUOKRALAISTEN JA YHTEISTYÖKUMPPANIEN UUTISET JA TULEVAT TAPAHTUMAT:

Musiikin ja runouden online-festivaalin, Kohti Viipuria, seuraava konsertti järjestetään tämän viikon tiistaina. Konsertti esitetään suorana lähetyksenä Suomen Pietarin instituutin Youtube-kanavalla.

Tervetuloa kuulemaan Pietarin jätehuoltojärjestelmästä sekä ympäristövastuun toteuttamisesta pietarilaisissa ja suomalaisissa kauppaketjuissa! Tilaisuus toteututetaan hybridinä Pietarin teollisuus- ja kauppakamarilta käsin ja siihen on mahdollisuus osallistua Zoom-alustalla. Tilaisuudessa on tulkkaus.

Eurooppa-foorumi on neljättä kertaa järjestettävä kansalaisfoorumi, joka kokoaa yhteen päättäjät ja kansalaiset. Foorumi on alusta yhteiskunnalliselle keskustelulle, jossa pohditaan Suomen tämänhetkistä ja tulevaa roolia Euroopassa ja Euroopan Unionissa pidemmän aikavälin näkökulmasta.

Iikka Korhosen (Bofit) juontamassa keskustelussa Tapani Kiiski (Raute), Kari Liuhto (Turun yliopisto) ja Sinikka Parviainen (East Office) keskustelevat Euroopan unionin ja Venäjän välisistä taloussuhteista, ja niiden tulevaisuudesta.
JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]