SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Uutiset

Suomi-Talon viikkokooste #34

24.08.2021

Julkaisemme perinteisesti viikoittain Suomi-Talon uutiskoosteen, jossa kerromme viikon uutisista sekä vuokralaistemme ja yhteistyökumppaniemme tulevista tapahtumista.

Jaamme valloittavan kesätyöntekijämme Taisian blogin, jossa hän kuvailee kokemuksiaan suomi-talolaisena.
 
Olemme valtavan kiitollisia, että olet Taisia toiminut apunamme koko kesän, ja toivotamme mitä mieleenpainuvimpia kokemuksia sinulle jatkossa!

SUOMI-TALON VUOKRALAISTEN JA YHTEISTYÖKUMPPANIEN UUTISET JA TULEVAT TAPAHTUMAT:

Musiikin ja runouden online-festivaalin, Kohti Viipuria, seuraava konsertti järjestetään tämän viikon tiistaina. Konsertti esitetään suorana lähetyksenä Suomen Pietarin instituutin Youtube-kanavalla.

Tervetuloa kuulemaan Pietarin jätehuoltojärjestelmästä sekä ympäristövastuun toteuttamisesta pietarilaisissa ja suomalaisissa kauppaketjuissa! Tilaisuus toteututetaan hybridinä Pietarin teollisuus- ja kauppakamarilta käsin ja siihen on mahdollisuus osallistua Zoom-alustalla. Tilaisuudessa on tulkkaus.

Eurooppa-foorumi on neljättä kertaa järjestettävä kansalaisfoorumi, joka kokoaa yhteen päättäjät ja kansalaiset. Foorumi on alusta yhteiskunnalliselle keskustelulle, jossa pohditaan Suomen tämänhetkistä ja tulevaa roolia Euroopassa ja Euroopan Unionissa pidemmän aikavälin näkökulmasta.

Iikka Korhosen (Bofit) juontamassa keskustelussa Tapani Kiiski (Raute), Kari Liuhto (Turun yliopisto) ja Sinikka Parviainen (East Office) keskustelevat Euroopan unionin ja Venäjän välisistä taloussuhteista, ja niiden tulevaisuudesta.
JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.