SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Kiertotalouden periaatteet kauppaketjuissa ja yrityksissä. Jätehuolto – liiketoimintamallit, tekniikat, kokemusten vaihto

26.8.2021

Tervetuloa kuulemaan ajankohtaista tietoa Pietarin jätehuoltojärjestelmästä sekä ympäristövastuun toteuttamisesta pietarilaisissa ja suomalaisissa kauppaketjuissa. Tilaisuus järjestetään osana CBC 2014-2020 Kaakkois-Suomi - Venäjä -ohjelman BBC1 Bisnestä bioteknologiasta ja kiertotalouidesta -hanketta (KS1699).

Tilaisuus toteututetaan hybridinä Pietarin teollisuus- ja kauppakamarilta käsin ja siihen on mahdollisuus osallistua Zoom- alustalla. Tilaisuudessa on su-ve-su simultaanitulkkaus.

Tilaisuuden alustava ohjelma:

- Tilaisuuden avaus ja osallistujien esittely

- Jätehuollon järjestäminen Pietarin alueella

- Taloudellinen sääntely jätehuollon alalla Pietarissa

- Kiertotatalouden ja ympäristövastuun toteuttaminen suomalaisten Prisma supermarkettien verkostossa Pietarissa

- Kiertotalouden ja ympäristövastuun toteuttaminen K-ryhmässä

- Miten vastuullisuutta toteutetaan ravintoloiden ylijäämäruokien osalta - ResQ Club -konseptiPietarilaisten kauppaketjujen esitykset

Päivä ja aika: 26.8. klo 14-17JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.


04.05.22

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin pakoteinfo

Suomalais-Venäläinen kauppakamari järjestää ajankohtaiskatsauksia Venäjän vastaisista pakotteista säännöllisesti yhdessä EK:n kanssa. Pakoteinfon aluksi saadaan päivitys viime päivien säädösten muutoksista, ja sen jälkeen on aikaa varattu osallistujien omille kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu suomalaisille yrityksille.