SuomiРусский
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Kiertotalouden periaatteet kauppaketjuissa ja yrityksissä. Jätehuolto – liiketoimintamallit, tekniikat, kokemusten vaihto

26.8.2021

Tervetuloa kuulemaan ajankohtaista tietoa Pietarin jätehuoltojärjestelmästä sekä ympäristövastuun toteuttamisesta pietarilaisissa ja suomalaisissa kauppaketjuissa. Tilaisuus järjestetään osana CBC 2014-2020 Kaakkois-Suomi - Venäjä -ohjelman BBC1 Bisnestä bioteknologiasta ja kiertotalouidesta -hanketta (KS1699).

Tilaisuus toteututetaan hybridinä Pietarin teollisuus- ja kauppakamarilta käsin ja siihen on mahdollisuus osallistua Zoom- alustalla. Tilaisuudessa on su-ve-su simultaanitulkkaus.

Tilaisuuden alustava ohjelma:

- Tilaisuuden avaus ja osallistujien esittely

- Jätehuollon järjestäminen Pietarin alueella

- Taloudellinen sääntely jätehuollon alalla Pietarissa

- Kiertotatalouden ja ympäristövastuun toteuttaminen suomalaisten Prisma supermarkettien verkostossa Pietarissa

- Kiertotalouden ja ympäristövastuun toteuttaminen K-ryhmässä

- Miten vastuullisuutta toteutetaan ravintoloiden ylijäämäruokien osalta - ResQ Club -konseptiPietarilaisten kauppaketjujen esitykset

Päivä ja aika: 26.8. klo 14-17JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

23.09.21

Juhlarahaston apurahahaku on auki 5.10.–6.11.2021!

Juhlarahaston apurahahaku venäjän kielen ja kulttuurin opiskeluun, opettamiseen tai tutkimiseen on auki 5.10.–6.11.2021. Jaettavana on yhteensä 250 000 euroa. Apurahaa voivat hakea kaikki suomalaiset tai Suomessa asuvat tai toimivat yksityishenkilöt, työryhmät ja yhteisöt (esimerkiksi koululaiset, opiskelijat, opettajat, tutkijat, oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja järjestöt).


23.09.21

Online Training: Digital revolution in HR – Russian experience

Training is free of charge for Finnish Russian Chamber of Commerce membership companies. Technology is rapidly changing the way HR departments communicate with employees, manage documents, and analyze employee performance. Technology makes it easier to gather and break down data on employees to get an overall picture, as well as speeds up business development but […]