SuomiРусский English
Ota meihin
yhteyttä

Tapahtumat

Kiertotalouden periaatteet kauppaketjuissa ja yrityksissä. Jätehuolto – liiketoimintamallit, tekniikat, kokemusten vaihto

26.8.2021

Tervetuloa kuulemaan ajankohtaista tietoa Pietarin jätehuoltojärjestelmästä sekä ympäristövastuun toteuttamisesta pietarilaisissa ja suomalaisissa kauppaketjuissa. Tilaisuus järjestetään osana CBC 2014-2020 Kaakkois-Suomi - Venäjä -ohjelman BBC1 Bisnestä bioteknologiasta ja kiertotalouidesta -hanketta (KS1699).

Tilaisuus toteututetaan hybridinä Pietarin teollisuus- ja kauppakamarilta käsin ja siihen on mahdollisuus osallistua Zoom- alustalla. Tilaisuudessa on su-ve-su simultaanitulkkaus.

Tilaisuuden alustava ohjelma:

- Tilaisuuden avaus ja osallistujien esittely

- Jätehuollon järjestäminen Pietarin alueella

- Taloudellinen sääntely jätehuollon alalla Pietarissa

- Kiertotatalouden ja ympäristövastuun toteuttaminen suomalaisten Prisma supermarkettien verkostossa Pietarissa

- Kiertotalouden ja ympäristövastuun toteuttaminen K-ryhmässä

- Miten vastuullisuutta toteutetaan ravintoloiden ylijäämäruokien osalta - ResQ Club -konseptiPietarilaisten kauppaketjujen esitykset

Päivä ja aika: 26.8. klo 14-17JAA:


LISÄÄ AJANKOHTAISIA ASIOITA:

09.11.22

“Kasvotusten” taidenäyttely

Pietarin Taideakatemiassa opiskelleen taitelijan Sofia Saikåin maalaamia muotokuvia maailmalta. Vuosi sitten Helsingissäkin vieraillut näyttely tuo katsojia yhteen ja taiteen ääreen, tapaamaan toisiaan sekä muotokuvien henkilöitä. Pandemian aikana syntynyt tarve sosiaaliseen kanssakäymiseen ja toistemme tapaamiseen on kasvanut valtavasti. Ihmisten kasvojen, ilmeiden sekä tunteiden näkeminen ja kokeminen ei ole enää itsestäänselvyys. Myös tämän hetkisessä maailmantilanteessa kanssakäyminen ja […]


06.05.22

Kauppakamarin jäsenten kokous

Suomalais-Venäläisen kauppakamarin 94. kokous Kokoukseen voi osallistua varsinaisella kokouspaikalla Eteläranta 10, Helsinki tai Pietarin Suomi-talossa, josta on yhteisosallistuminen Teams-kokoukseen. Pyydämme ilmoittautumaan kokousosallistujaksi viimeistään 12.5.2022 sähköpostitse elena.niininen@svkk.fi.